Berna111 Bahar2622 Gerçkten çok değişik bi duygu . Hala daha inanamıyorum . Galiba büyüyüp hareketlerini hissetmeden de inanamayacağım ☺️🤗
Mila_su Bahar2622 Bn testleri yapamadım ama doktor her ihtimalle karşı kan sulandırıcı kullandırıyor bulunmuyor kolay kolay birgün ine bir gün ilaç olarak kullanıyorum çok şükür 11+3 olduk 🙏🏻😇🤲🏻
Bahar2622 Mila_su evet bizde dun bir sürü eczane gezdik cok zor bulduk 3 kutu bakalım sonra napacagız
Havvaylmz abc19 bende 2 düşük olduğu için dr hemen başladı kan sulandırıcı tahlil sonuçların 1 ay sonra cikacak ona göre devam edip etmeyeceğim karar verecek
Bahar2622 Rbkny teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun😊 çok guzel hir heyecan keseyi 18inde rahatlıkla görürsünüz ☺
FatmanurSancak Bahar2622 seninle heemen hemen aynıyız 4+4 şuan daha bebegi göremedik ama persembe günü kontrolde insallah görürüz 💜
eylemkaya07 Bahar2622 eveet 💞 öyle oldu . İki gün önce gelmemi söyledi ama gitmedim daha henüz çok küçük randevu aldım ayın 20 sinde gidecem
Bircanm Havvaylmz bizim haftamız aynıymış ben hala duyamadım kalp atışını 7+1 de gitmiştim kontrole doktorum henüz küçük olduğu için şuan dinletmiyorum dedi ama ultrasonda kalp ritmini gördüm 2 hafta sonra kontrolüm var 11+1 olmuş olucaz inşallah o gün duyucam 😊
ecembugra53 Bahar2622 😍 böyle okuyunca hamilelik günlerim aklıma geldi şimdi oğlumu sallıyırum ayağımda😊🥰
Busraeee 4+3 günlük hamileyim bthcg 1638 çıktı onun daha öncesinde doktor kontrolümde kese görünmedi B12 aşırı düşük çıktı dil altı verdi bakalım pazartesi keseyi görürüz ins 2 oğlum var ama sanki hiç hamile kalmamisim gibi bunda değişik
Zeyneep7 95melo 95melo merhaba daha önceki kaybınızı kaçıncı haftada yaşadınız. Ben de 19 aralıkta 6 haftalık bebeğimi kaybettim
minigimm_41 Bahar2622 bizde 5-4 olduk keseyi gorduk ama yaygın dedi doktorumuz dşük riskin olabilir dedi istirahat etmen lazım dedı 10 gün sonra kontrolümüz var inşaAllah bir duzelme olur 🙏🏻
Bahar2622 Bircanm evet geçen ay hamile olmadığıma cok üzülmüştüm ve o zaman keske hamile olsamda midem bulansa herseyine raziyim demistim 😔
Saliha_00 asyacangazi üzülmeyin herkesin ki aynı olmaya bilir bizde çok az duyduk haftaya bidaha gidicez belki benim ki tüp bebek olduğu için erken duyulmuş olabilir☺️