Hermione Diyatom benim ilk gebeliğim bu o yüzden ben de merakla belirti bekliyorum 😊 umarım rahat geçiririz sağlıkla kucağımıza alırız 🙏🏻
Hat-kem Selamlar bugün 5+0 olduk beta değerim dün itibariyle 9977 çıkmış 🧿 Bugün doktor randevum var kalp atışını duyabilir miyiz ?
Fmv Selcansahin33 Selcansahin33 yaa çok güzel bende ikiz gebeyim 9.haftaya girdim artık hem güzel hem zor
Sb16 Bahar2622 yok hayır olmuyor aslında ama bizimkisi 4 yıllık uğraş sonrası kendiliğinden bir mucize olunca pek emin olamadık çok şükür ki rabbim nasip etsin sen kaç haftalıksın biz 9+3 🤗
Dilektrhn Znsnl progestan kullanma sebebim daha önce 4 düşük yaşamış olmam doktor düşük olmaması için ekstra ilaçlar yazdı
Oznur-Mese Dilektrhn bende ilk gebeliğimde düşük yaptım ama kimyasal gebelikti sanırım kese görülmedi çünkü şükür edıyorum bir bucuk aylıkken sorunsuz kendiliğinden düşük yaptım şimdi 2 aylık hamileyim Folıc acid+balık yağı kullanıyorum.
Hat-kem Bugün gittim keseyi gördük haftaya kalp atışı için gideceğiz bakalım 🧿 Kızlar siz kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını?
merveaksen_28 Bahar2622 Biz cinsiyetimizi öğrenemedik maalesef haftaya çarşamba özel bir hastaneye gidicez cinsiyet için 1 hafta daha sabır kadın doğumda hemen söylemiyorlar 😔
merveaksen_28 Bahar2622 umarım öğrenirim bu sene kız senesi zaten erkek bebeği taşıyan sadece bir anne tanıyorum %90 hep kız bakalım 😂😂 bazen karnımla konuşuyorum kafayı yedim oğlummusun kızımmısın söyle bakim diyorum 😂😂
Eliffatih54 Bahar2622 kesemiz göründü çok şükür ♥️ 20 gün sonra da bebeğimizin oluşumunu öğrenicez inşallah 🌸🌸