Kocafksbl Seherr insan belli bir haftadan sonra çekiniyor artık.. kıpır kipir olan bebeğin hareketleri yavaşlıyor, az hissediyorsun falan.. hep normal dogumu desteklerdim, şimdi yarın cagirsalar sezeryan olmaya razıyım
Bir_Prenses_Annesi Seherr Bizde 36+5 qünlüqüz de bebeqinizin kilosunu öqrenebilir miyim ? 2 hafta qerilik cıktı neye göre öyle denildi aklım almıyor 😏
asra42 @Seherr 39+1 olduk gelen giden de yok belirti de yok yalansi sancilardan baska😁🙄benimde ikinci gebeliğim kizim var 2 yaşında 🤭artik aşırı zorlanıyorum yoruldum bunaldim gelmiycek gibi bebis😑kızımı suni sanciyla 40+1 de dogurdum bu da oyle olsun istemiyorum suni sanci süreci cok zorladı beni cok yordu😑
Seherr asra42 aynı şeyleri yaşamışız :/ bende bu sefer suni sancı asla istemiyorum doktor ile görüştüm kendi sancım başlamazsa sezaryen olacağım
Gmz_ Seherr yaa bak simdi bi denesem mi acaba 🤭 benim kızın kilosu önden gidiyor korkuyorum daha çok kilo alacak diye o yüzden bir an önce doğsun istiyorum 😃
Bir_Prenses_Annesi Seherr 2725 qr 2 hafta qerilik war dedi önümüzdeki hafta bakılacak ilerleme olmazsa doquma alıncam ama oda suniyle olacak biseymis ki onuda yaptırırsan doqumdan korkabilirsin dediler bakalım nolcak hakkımızda hayırlısı olsun 🤲🏻
B0220 Seherr aynen öyle valla ya uyuyamıyorum stresten 😐 ya bide ilk gebeliğim o yüzden gerçek sancı nedir yalancı nedir nişan nasıldır hissettiğim şeyler belirti mi hiçbirşey bilmiyorum akışına bıraktım 🤷🏻♀️🥲 günde yüz defa squat üç defa adaçayı on tane de Medine hurması günde bir defa ilişki (doktor sabah akşam dedi eşim yanaşmıyor) bunları yapıyorum hala gelmedi bakalım hayırlısı 😐 Perşembe son gün dedi doktor Perşembe kendi sancım gelmezse suni sancı verecekmiş 🥺
E_A1121 ExpatMom bende öyleyim özellikle 3 4 gündür kımıldasam canım yanıyor hiç halim yok squatı gectim yataktan zor kalkıyorum cok kiloda almadım🙄niye böyle oldukki
Gmz_ Seherr 36 haftada 3365 gramdi şu an 38+2 deyiz bakalım yarın kontrolde ne diyecek kilosuna eger cok aldıysa sezaryen istiyorum ama doktorum yanasmiyor
Seherr B0220 hayırlısı olsun :) bende ilkinde herşeyi yapmıştım ama suni sancı almak zorunda kaldım sancım gelmedi bi türlü bakalım bu sefer gelir inşallah
Elifaysu Seherr benim morali sıfır sıfır sıfır😂😂😂39+5iz fakat 0aciklik inanabiliormusunuz düşündükçe kendimi böyle motive ediyorum gülüyorum 😂😂😂😂gülmem lazım morali bozmamak lazım ama elde del tabi😬😬😬😬😬gelmior ya ne yaptım ne denediysem olacağı yok inat ediyor pazarteis tekrar görmem lazım dedi doktor seni gene gidicem😏
Esra_1992 36+ 5 bizde ilki sezryan olduğu için Buda öyle olcak haftaya son kontrol var ondan sonraki hafta olcak işallah bakalım şu an 3,100 gram dedi
2463nry Esra_1992 yanı 38 de doğum olacak demi benimde öyle olacak erken degl demi doktor diyince tamam dedm ama şimdide bi endişe ediyorum acaba erken mi