Seherr Brgl-111 ya ne güzel gününüz kesinleşmiş keşke benimde kesinleşse ya aşırı heyecanlıyım 😍 sağlıkla gelsin inşallah 🙏
mrs_elisah 36+6 yız bekliyoruz hiç bir şey yapmıyorum çünkü doğurmaktan korkuyorum 😀 içimde kalacak kızım 😀😀 korkulacak bir şey mi doğum siz tecrübelisiniz😑😑
Seherr mrs_elisah akışına bıraktığınız zaman inan hiç korkulacak bir yanı yok :) insanı yoran süreci düşünmek oluyor. Ben akışına bıraktım hiç düşünmedim nasıl olacak , ne yapacağım diye. Sabah 10 da suni sancı verildi. O kısım biraz zorladı beni . Doğum anı en kolayı saat 13.00 de kızımı aldım kucağıma.
mrs_elisah Seherr ben çok kafama taktım çok düşünüyorum 😑 Ama şimdi sizden de cesaret aldım biraz. İnşallah Allah hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip eder hepimize 🤲🤲🤲
Gmz_ Seherr 38+2 deyiz doğumu başlatmak için hiiiic bisey yapmıyorum yapmak istesemde yapamıyorum zaten o yüzden bol bol yatış 😅 ilk gebeligimde cok yürüdüm merdiven indim çıktım hurma sıcak su herseyi yaptım ama kendileri karar veriyor ne zaman geleceklerine biz ne yapsak boş 😊
Seherr Gmz_ aynen öyle bende ilkinde herşeyi yaptım ama gelmedi :) bunda doktorum hint yağı içmemi önerdi ama cesaret edemiyorum 😂
Kocafksbl Seherr insan belli bir haftadan sonra çekiniyor artık.. kıpır kipir olan bebeğin hareketleri yavaşlıyor, az hissediyorsun falan.. hep normal dogumu desteklerdim, şimdi yarın cagirsalar sezeryan olmaya razıyım
Bir_Prenses_Annesi Seherr Bizde 36+5 qünlüqüz de bebeqinizin kilosunu öqrenebilir miyim ? 2 hafta qerilik cıktı neye göre öyle denildi aklım almıyor 😏
asra42 @Seherr 39+1 olduk gelen giden de yok belirti de yok yalansi sancilardan baska😁🙄benimde ikinci gebeliğim kizim var 2 yaşında 🤭artik aşırı zorlanıyorum yoruldum bunaldim gelmiycek gibi bebis😑kızımı suni sanciyla 40+1 de dogurdum bu da oyle olsun istemiyorum suni sanci süreci cok zorladı beni cok yordu😑
Seherr asra42 aynı şeyleri yaşamışız :/ bende bu sefer suni sancı asla istemiyorum doktor ile görüştüm kendi sancım başlamazsa sezaryen olacağım
Gmz_ Seherr yaa bak simdi bi denesem mi acaba 🤭 benim kızın kilosu önden gidiyor korkuyorum daha çok kilo alacak diye o yüzden bir an önce doğsun istiyorum 😃
Bir_Prenses_Annesi Seherr 2725 qr 2 hafta qerilik war dedi önümüzdeki hafta bakılacak ilerleme olmazsa doquma alıncam ama oda suniyle olacak biseymis ki onuda yaptırırsan doqumdan korkabilirsin dediler bakalım nolcak hakkımızda hayırlısı olsun 🤲🏻
B0220 Seherr aynen öyle valla ya uyuyamıyorum stresten 😐 ya bide ilk gebeliğim o yüzden gerçek sancı nedir yalancı nedir nişan nasıldır hissettiğim şeyler belirti mi hiçbirşey bilmiyorum akışına bıraktım 🤷🏻♀️🥲 günde yüz defa squat üç defa adaçayı on tane de Medine hurması günde bir defa ilişki (doktor sabah akşam dedi eşim yanaşmıyor) bunları yapıyorum hala gelmedi bakalım hayırlısı 😐 Perşembe son gün dedi doktor Perşembe kendi sancım gelmezse suni sancı verecekmiş 🥺
E_A1121 ExpatMom bende öyleyim özellikle 3 4 gündür kımıldasam canım yanıyor hiç halim yok squatı gectim yataktan zor kalkıyorum cok kiloda almadım🙄niye böyle oldukki