Seherr ExpatMom hiç belli olmaz canım . Ben ilk gebelikte her gün 5 km yürüyüş, squat, merdiven in çık, ilişki vs herşeyi yaptım yine gelmedi 😂😂
Eenn41 Seherr bende öyle kuzum valla hem diyorum acaba erken mi biraz daha dursun kilosu artsın hemde diyorum daha belirti yok bişey yok gelmicek galiba diye 🤭
Seherr Eenn41 ne kadar kilosu şuan ? Ben dün kontroldeydim 2800 dü . Doktor haftaya tekrar çağırdı :)
Seherr Kocafksbl bende ilk doğumda öyleydim 3 cm açıklıkla 1 ay gezdim 😂 doktor en son suni sancı verdi öyle doğurdum 😂
Eenn41 Seherr valla geçen hafta 2500 dü kuzum bugün kontrolüm var ama tahminen 2800 doğar dedi beni de her hafta görmek istiyo daha çatı muayenesi falan yapmadı nst ye giriyorum her hafta sancı falan çıkmıyo bakalım 😂
Seherr Kocafksbl bende doktorla konuştum eğer kendi sancım gelmezse sezaryene alıcak bu sefer suni sancıyı gözüm kesmiyo :/
Kocafksbl Seherr insan belli bir haftadan sonra çekiniyor artık.. kıpır kipir olan bebeğin hareketleri yavaşlıyor, az hissediyorsun falan.. hep normal dogumu desteklerdim, şimdi yarın cagirsalar sezeryan olmaya razıyım
Brgl-111 37+3 ilk gebeliğim yalancı ağrılarım sıklaştı bi de çok yorgun hissediyorum kendimi hep uyku modundayım uyuyamıyorum ama sarhoş gibi geziyorum😂😂 15 ocak sezaryen günü verdi doktor çok heyecanlıyım günler geçmek bilmiyor içim içime sığmıyor eşimle gece 12yi geçince yaşasın 1 gün daha azaldı diye seviniyoruz 😂😂😂
Seherr Brgl-111 ya ne güzel gününüz kesinleşmiş keşke benimde kesinleşse ya aşırı heyecanlıyım 😍 sağlıkla gelsin inşallah 🙏
2463nry Brgl-111 ayyy ayniyiz benmde 15 ocak gün verildi saat gün sayıyorum artık sabrszlaniyo sanrm benm kızda bugün 37 olduk 37+6 da doğmuş olacak çok baskı yapiyo aşağıya sanko çıktı çıkacak gibi gününu beklese iyidir . Rabbim saglkla kucağımiza almayı nasip etsin çok stres ve heyecanliyim
mrs_elisah 36+6 yız bekliyoruz hiç bir şey yapmıyorum çünkü doğurmaktan korkuyorum 😀 içimde kalacak kızım 😀😀 korkulacak bir şey mi doğum siz tecrübelisiniz😑😑
Seherr mrs_elisah akışına bıraktığınız zaman inan hiç korkulacak bir yanı yok :) insanı yoran süreci düşünmek oluyor. Ben akışına bıraktım hiç düşünmedim nasıl olacak , ne yapacağım diye. Sabah 10 da suni sancı verildi. O kısım biraz zorladı beni . Doğum anı en kolayı saat 13.00 de kızımı aldım kucağıma.
mrs_elisah Seherr ben çok kafama taktım çok düşünüyorum 😑 Ama şimdi sizden de cesaret aldım biraz. İnşallah Allah hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip eder hepimize 🤲🤲🤲
Gmz_ Seherr 38+2 deyiz doğumu başlatmak için hiiiic bisey yapmıyorum yapmak istesemde yapamıyorum zaten o yüzden bol bol yatış 😅 ilk gebeligimde cok yürüdüm merdiven indim çıktım hurma sıcak su herseyi yaptım ama kendileri karar veriyor ne zaman geleceklerine biz ne yapsak boş 😊
Seherr Gmz_ aynen öyle bende ilkinde herşeyi yaptım ama gelmedi :) bunda doktorum hint yağı içmemi önerdi ama cesaret edemiyorum 😂