Aselmiramm evet
Bütün şartlara rağmen pozitif doğum hikayem ( birazcık uzun bol tavsiyeli(
Kizlar özel hastane olunca sezaryen parasi almak icin son anda korkutuyorlar insani sezaryen olsun diye. Benim iki arkadasimda normal olacakti guya ikisi de son anda sezaryen oldu özelde. Vaktin yok bebeğin kalbi zayiflamiş diyip korkutuyorlar insani. Ben ozelde muayne olacagim ama boyle olursa ben de siz gibi doğumu devlette yaparim. Cok iyi yapmişsiniz siz Rabbim bize de nasip etsin
mavipinokyo gerçekten öyle ben doktorun kapisinda beklerken bile bebeğim tekme atiyordu kan akışı yavas olan bebek nasıl hareket etsin demişti bölge deki Dr ve suni sanciyi tolere edemez dedi özelde ki ama ben suni sancıyla doğurdum çok şükür .Ama insan bilemiyo işte benim şansım devlete gitmek oldu
Bana da öyle derlerse son haftalarda sezaryene ikna etmeye calisirlarsa hemen birakirim orayi devlete giderim annelerimiz bazilari bilmiyor malesef kaniyorlar ama bilmek gerekir
mavipinokyo evet aynen öyle gerçekten
Masallah Rabbım analı babalı büyütsün inşallah saglıklı guzel gunler olsun bebeğinizin ve sizin🥰🙏
mavipinokyo katılıyorum bende de öyle oldu. Suni sancı verdiler nst de sancı gelince bebeğin kalp atışları düşüyor doğumu kaldıramaz dedi. Sezeryana alındım. 22 Aralık’ta doğum yaptım hala ağrılarım var. Şimdi devlet hastanesine geldim bu 3. gelişim, enfeksiyon kapmış ameliyat yerim akıntılar oluyor. Sezeryan sonrası çok sıkıntılı oldu benim için, şimdiki aklım olsa kesinlikte devlete de bi görünürdüm.
Smeye çok geçmiş olsun . Özelde gittiğiniz dr kimdi acaba ,? Merak ettim
Smeye canım platrs topuna hurmaya kaçıncı hafta başladın maşallah sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi 💕
GoldenRose21 bende çok merak ettim @Smeye