• Doğum Hikayeleri
  • Bütün şartlara rağmen pozitif doğum hikayem ( birazcık uzun bol tavsiyeli(

Smeye çok güzelmiş. Allah ım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Smeye gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah. Çok duygulandım darısı başımıza inşallah

Gldnaka Van bölge eğitim ve araştırma Hastanesinde yaptım ilk dogumum çok memnun kaldım .de olarak Emircan Ertürk gidebilirsiniz vandaysaniz çok iyidir

Gldnaka Van bölge eğitim ve araştırma Hastanesinde yaptım ilk dogumum çok memnun kaldım .de olarak Emircan Ertürk gidebilirsiniz vandaysaniz çok iyidir

ExpatMom inşallah kendinizi çok motive edin ,herkesin acı esigi farklı fakat inanın çok doğal bı akış saatlaer o kadar hızlı ki ve klasik bebek çıkınca ağrınız bitiyor söylemi aşırı doğru .Allah yardımcınız olsun

Cagemeg bende anlamadım hep normal doğum diyordu herhalde baktı normal dogurmiycam belki sezeryanda şansını denemek istedi

ExpatMom inşallah hayırlısıyla kucağınıza alirsiniz 🥰

Kizlar özel hastane olunca sezaryen parasi almak icin son anda korkutuyorlar insani sezaryen olsun diye. Benim iki arkadasimda normal olacakti guya ikisi de son anda sezaryen oldu özelde. Vaktin yok bebeğin kalbi zayiflamiş diyip korkutuyorlar insani. Ben ozelde muayne olacagim ama boyle olursa ben de siz gibi doğumu devlette yaparim. Cok iyi yapmişsiniz siz Rabbim bize de nasip etsin

mavipinokyo gerçekten öyle ben doktorun kapisinda beklerken bile bebeğim tekme atiyordu kan akışı yavas olan bebek nasıl hareket etsin demişti bölge deki Dr ve suni sanciyi tolere edemez dedi özelde ki ama ben suni sancıyla doğurdum çok şükür .Ama insan bilemiyo işte benim şansım devlete gitmek oldu

Bana da öyle derlerse son haftalarda sezaryene ikna etmeye calisirlarsa hemen birakirim orayi devlete giderim annelerimiz bazilari bilmiyor malesef kaniyorlar ama bilmek gerekir

Masallah Rabbım analı babalı büyütsün inşallah saglıklı guzel gunler olsun bebeğinizin ve sizin🥰🙏

nurkal Ayetel Kürsi Fatiha nas Felak annem bildiği bütün süreleri okumuş internetten bakmışlar . Dogumuma gelmediler covit oldukları için evde yapmislardi

mavipinokyo katılıyorum bende de öyle oldu. Suni sancı verdiler nst de sancı gelince bebeğin kalp atışları düşüyor doğumu kaldıramaz dedi. Sezeryana alındım. 22 Aralık’ta doğum yaptım hala ağrılarım var. Şimdi devlet hastanesine geldim bu 3. gelişim, enfeksiyon kapmış ameliyat yerim akıntılar oluyor. Sezeryan sonrası çok sıkıntılı oldu benim için, şimdiki aklım olsa kesinlikte devlete de bi görünürdüm.

Ronam çok geçmiş olsun işte insanın başına gelmeden bilemez belki de kuzenim olmasa devlette arayıp sormasam bende inanacaktim