Yasmink ilaca muhtaç değilsin önce onu bi sil kafandan kendini şartlama ben güçlüyüm de kendini buna inandır lütfen sen güçlüsün çünkü karnındaki senin bebeğin unutma onun için güçlü olmak zorundasın kendine yeni hobiler edin iyi gelecektir

Yasmink TSK ederim çok korkuyorum.inş cümlemizin evlatları sağlıklı olur🙏Saol inş bende senin gb şanslı olurum 😍

Momm52 hem de ne güçlüymüşüm kocam olacak şerefsiz o kadar kötü şeyler yaşattı ki bana çok şükür iyiyim

Yasmink Ben de yıllardır panik atak yaşıyorum, hamile kalmayı düşününce bırakmıştım ilacı. Bu süreçte yüzyüze terapiye başladım ve bana çok iyi geldi 10. Haftamdayım çok şükür ihtiyaç duymadım. Terapiyi düşünebilirsiniz alternatif olarak.

Kavun34 olmaz korkma sen kötü oldun mu 3 aydan sonra doktor kontrolüyle lustral kullanabilirsin aklında olsun

adsmom terapiye de gidiyorum ilaç ta kullanıyorum mecburum çünkü çekişmeli boşanma aşamasındayım

Yasmink anlatmak istersen anlat rahatlarsın anlatabildigin kadar anlat gez dolaş kendine bakım yap iyiki kurtuldun ondan halen kurtulamayan kadınları düşün şükret

Yasmink saol canım.Allah razı olsun.ben zedprex kullanıyorum.Allah’a emanet artk yavrularımız.anne yüreği yinede vicdan azabı cekiyor insan.her ilacı içtiğimde ağlayarak içiyorum.hayırlısı artk benımde az kaldı doğuma 20 gün hayırlısı ile.🥰🥰

Momm52 aynen çok şükür o yok rahatım artık şiddet yok hakaret yok ailemin yanında rahatım

Yasmink aynen birsey kalmadı çok şükür saol 🥰🥰Allahım hepimize yardım etsin yavrularımıza😍

Yasmink yok endişelenmeyin iyi bir şey söyledim aslında, şahitliğe doktorunuz gelecekse heyete gitmeyebilir gitse de her zaman herkes anneden yana

HelensMom ben çok fazla kaygı yapıyorum mahkemeleri düşünüyorum iki tane darp raporum var. Ceza mahkemesine çıktım işte geçen eşim olacak şahıs okb hastalığımı kullanarak psikiyatrik muayene gönderilmesini istedi. Mahkeme gönderdi gittim çok kötüymüş çok kötü şeyler yaşadım yani ya o muayeneden kötü bişey çıkarsa diye çok korkuyorum . Eşim ara karar çıkarttırmış velayet geçici olarak bana verilmiş görüş günü verilmiş. Ben o psikiyatrik muayeneden olumsuz bişey çıkarsa istanbula gönderilirsem ya da başka şeyler çıkarsa dşye çok korkuyorum bebeğim 4 aylık. O psikiyatrik muayene de 2 ay 22 günlüktü bebeğim tam 6 saat uğraştım umarım daha kötü şeyler yaşamam çok yoruldum artık

Yasmink pozitif düşünmeye çalışın hekimler de kurallar da yasalar da her insan da öncelikle hep anneden yanadır, her şey güzel olacak bebeğinize odaklanmaya çalışın

HelensMom gökçe hanım yaşadığım şeyler çok kötü ama sürekli eşim okbmi kullanıyor. Avukatsanız başka başıma ne işler gelir bilginiz var mı? Bıktım bi yerlere gönderilmekten

Yasmink avukat değilim malesef bu konu hakkında bildiğim şeyleri yukarıda yazdım zaten

Esradygn bende hala antidepresana devam ediyorum korkma onla hiçbir alakası yoktur. Bebeğe kaygıların geçiyormuş ve o daha çok uyumaya devam ediyormuş rahat ol bu zamalar geçecek. Hiç bir sorun yoktur lohusalık ve annelik bunları düşünmeye itiyor tabiki..