Yasmink saol canım.Allah razı olsun.ben zedprex kullanıyorum.Allah’a emanet artk yavrularımız.anne yüreği yinede vicdan azabı cekiyor insan.her ilacı içtiğimde ağlayarak içiyorum.hayırlısı artk benımde az kaldı doğuma 20 gün hayırlısı ile.🥰🥰

Momm52 aynen çok şükür o yok rahatım artık şiddet yok hakaret yok ailemin yanında rahatım

Yasmink aynen birsey kalmadı çok şükür saol 🥰🥰Allahım hepimize yardım etsin yavrularımıza😍

Yasmink yok endişelenmeyin iyi bir şey söyledim aslında, şahitliğe doktorunuz gelecekse heyete gitmeyebilir gitse de her zaman herkes anneden yana

HelensMom ben çok fazla kaygı yapıyorum mahkemeleri düşünüyorum iki tane darp raporum var. Ceza mahkemesine çıktım işte geçen eşim olacak şahıs okb hastalığımı kullanarak psikiyatrik muayene gönderilmesini istedi. Mahkeme gönderdi gittim çok kötüymüş çok kötü şeyler yaşadım yani ya o muayeneden kötü bişey çıkarsa diye çok korkuyorum . Eşim ara karar çıkarttırmış velayet geçici olarak bana verilmiş görüş günü verilmiş. Ben o psikiyatrik muayeneden olumsuz bişey çıkarsa istanbula gönderilirsem ya da başka şeyler çıkarsa dşye çok korkuyorum bebeğim 4 aylık. O psikiyatrik muayene de 2 ay 22 günlüktü bebeğim tam 6 saat uğraştım umarım daha kötü şeyler yaşamam çok yoruldum artık

Yasmink pozitif düşünmeye çalışın hekimler de kurallar da yasalar da her insan da öncelikle hep anneden yanadır, her şey güzel olacak bebeğinize odaklanmaya çalışın

HelensMom gökçe hanım yaşadığım şeyler çok kötü ama sürekli eşim okbmi kullanıyor. Avukatsanız başka başıma ne işler gelir bilginiz var mı? Bıktım bi yerlere gönderilmekten

Yasmink avukat değilim malesef bu konu hakkında bildiğim şeyleri yukarıda yazdım zaten

Esradygn bende hala antidepresana devam ediyorum korkma onla hiçbir alakası yoktur. Bebeğe kaygıların geçiyormuş ve o daha çok uyumaya devam ediyormuş rahat ol bu zamalar geçecek. Hiç bir sorun yoktur lohusalık ve annelik bunları düşünmeye itiyor tabiki..

Fly38 evet çok haklısın tüm kaygılarım tekrardan gün yüzüne çıktı malesef🥺 lohusalıkta ayrı bir zorluyor beni.

Esradygn sormak istediğin bişey olursa her zaman yazabilirsin. İnsta kullanıyorsan ekleye de bilirsin beni. Her zaman yardımcı olmaya çalışırım. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar 😊😘

Fly38 Ya tabiki de çok iyi olur konuşmamiz. Adresim esou_plt eklersiniz. Bulamazsanız siz yazın ben ekleyeyim🥰

Yasmink eşim avukat benim aşinayım bu tarz konulara bunları kullanarak çocuğu senden alamaz zaten mahkeme senin durumuna raporlarına bakar.Bebek anneye muhtaç rahat ol.Keşke kullanmamaya çalışsan ilaçları bebeğine düşün onun güzel geleceğini hayal et

Cbusra93 öyle de o kadar kötü şeyler yaşıyorum ki bugün icra takibi başlatmış çocuğu polisle pedagogla gelecekmiş görmeye ona göstermeyen yokki adamın tek derdi intikam almak çok kötü şeyler yaşıyorum

Cbusra93 4 5 yaşına geldiğinde velayet davası açtığında alabilir mi peki benim yine okb mi kullanarak

Yasmink senin raporlarına sana bağlı işte o yüzden kendini bırakma güçlü olmaya bak sağlığın el vermezse bakmaya mahkeme alır

Cbusra93 yani yıldım hep bişeyler çıkarıyor güçlü olucam diye çatlıcam yaşadıklarım çok zor anlaşmıyor da bıktım artık hamileliğim lohusalığım berbat geçti hala da öyle emzirmek te istiyorum