Minnakuzum merhaba bayağı geç gördüm forumda araştırırken gördüm bu yazınızı. bende benzer bir ilaç olan selectra 50mg kullanıyorum iki yıldır. Fakat yetersiz geldiği çok stresli üzüntülü olduğum dönemlerde iki tane alıyordum hamile değilken. Şu an hamileyim doktorum izin verdi kullanıyorum. Ama işte dün iki tane aldım 100 lük yerine geçsin diye ama sabah kusarak uyandım şu an hala sarhoş gibiyim uykuluyum. Tamam verdiği huzur sakinlik vs. etkili ama mal gibiyim acaba size de oluyor mu siz de 100 lük kullanıyormuşsunuz ya. Ben normalde 50 lik kullanıyordum.
Hamilelikte antidepresan kullanan var mı?
Esradygn benim de ilk başlarda öyleydi. Hatta geçen pazartesiden çarşambaya kadar çok aşırı uyudu ve halsiz durumdaydı. Büyüme atakları dedi doktora koştum hemen 😅 çok şükür 2 gündür düzeldik. Sarılığına baktırdın mı ? Yeni doğanda sarılıktan dolayı oluyor bizdede ilk doğduğunda sarılığımız 12 çıktı ve sürekli uyuyordu neredeyse uyanık kaldığı süre 1 saati bulmuyordu. Sürekli besledim her saat şırıngayla. 1 hafta içimde düzelmişti
Yasmink merhaba Yasmin bende ağır depresyon hastasıyım.ilaçla sulinexle hamile kaldım 5 hafta iken öğrenince ilacı bıraktım.gebelerin kullandığı bir ilaç değilmiş.korkuyorum şuan bi zararı olmuşmudur. .sen ilaç kullanırken mı hamile kaldın .ve ben tekrar kötü oldum panık atak vs 5.ayda gebelerin kullandığı bir ilacı verdı doktor onu kullanıyorum.emzirirkende kullanacağım.sen kullandınmı ilaç ve bebegın nasıl sağlıklımı?
Kavun34 ben de anafranil kullanıyorken hamile kalmışım o da kullanılmıyor hatta doktorum kademeli yavaş yavaş bıraktırdı çok şükür bişey olmadı hattq son aylarımda lustral kullanmak zorunda kaldım çok şükür bişey olmadı bebeğim 4 aylık şuan yine lustral kullanıyorum bebeğim iyi çok şükür bişey olmaz korkma bebeğime bişey olmadı gayet iyiyiz çok şükür☺️🌸☺️