• Gebelik
  • Engelli bebeğe sahip anneler ve anne adayları

minnakmina hamileyken anneme benim icinde ole demisler aldirr diyede cok baskı yapmıs doktor ama cokk sukur sagligim yerinde 🤗

OzgeSahin2 Çok doğru canim . Bunun bilincinde olmak çok güzel bir şey . Allah o melekler için cenneti bile mujdeler annelere❤

Ozge3747 hayır düşünmüyorum bir kızım var saglıklı onu nasıl kabul ettiysem bu kızımıda öyle kabul ediyorum bunu aldırdım diyelim sonra tekrar hamile kalınca saglıklı bir gebelik olabilir mi? Yada ben ve eşimin yada kızımın saglıgının garantisi varmı? Yok hiçbirimizin garantisi yokken ben bunu yapamam

sblaslan kesinlikle o benim özel bebegim her anne gibi bende saglıklı olmasını isterim tabiki ama bazen herşey istedigimiz gibi olmuyor sadece hayırlısını diliyorum yavrumun çok acı çekmemesi için dua ediyorum

minnakmina iyi düşünğn iyi olsun. İnşllh korktuğunuzu yaşamazsınız. Rabbim kolaylaştırsın zor işinizi.

minnakmina canım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına al ilk gebeliğimde kızıma down dediler aynı şekilde bende rabbime sığındım ve asla aldırmak istemedim başımın tacı dedim ve bebeğim sağlıklı doğdu çok şükür inşallah senin meleğinde sağlıklı bir şekilde doğar doktorlar engel tanısı olarak ne dediler acaba

Almilamoms inşallah canım inşallah rahatsızlıgın adı spina bfida omiriliginde açıklık var normalde 12. Haftaya kadar kapanması gerekiyor ama bizimki kapanmamış belden aşagı felç yürüyemez tuvaletini tutamaz dediler

Ozge3747
            Yani güzel Arkadaşım Anne ilk yorumunda beri güzel güzel yazmış, ne diye sorulur ki bu soru! Yani can acıtmak istemem desende bir kerede sormayın be böyle bir soruyu. 🥺

@minnakmina
              Rabbim yar ve yardımcınız olsun miniğin ile🐣💐
              Öyle bir mucize olsun ki adı da miniğin olsun, bilip bilmediğin bütün hastalıklarını Rabbim şifa ismi ile gidersin🙏 Elimiz kulağımızda bolca dua edeceğim.
              Benimde ikinci evladım ilk neler söylediler evet yaşamadı ama benim mucizem yeni bebek oldu. Senin ki inşallah sağlıkla miniğin olsun. Bolca dua edeceğiz miniğimle sana.

Rabbimden hiç ümidinizi kesmeyin o her şeyin en güzelini bilir lakin etrafta çok duyuyoruz bebeğe engelli deyip sonradan sağlıklı doğduğunu Rabbimin hikmeti engelliysede düzeltiltir duayı bırakmayın bol bol ayetel kürsü ve insirah bide yasini şerifi ne niyetle okursan kabul oluyormus bende okuyacağım sizin icin Rabbim değilmiki olmazları olduran yunusun balığın karnından çıkaran daha birçok imkansizlari olur hale getiren sakin kesmeyin ümidinizi onun gücü herseye yeter..❤☝

_TuBaa_ rabbim duanızı kabul etsin sadece ben degil evlat Bekleyen herkesin kucagına saglıklı hayırlı bir evlat nasip etsin bebeginizle önünüzde çok güzel yıllarınız olsun

minnakmina doktorlar yanıldabilir cünki kendi doktorum doğmadan hicbisi garanti diyemeyiz dedi ne cok engelli olur bu dedigimiz cocuk sapa saglam dogdu dedi sağlam dediklerimizde emgelli doğanda oldu dedi gördüklerimiz yüzde yüz degil diyor insallah sag salim gelir dunyaya engelli veya engelsiz insanin canı o.. zaten herbirimiz bir engelli adayıyız unutmamak lazm bugün iyi olabiliriz yarinimiz belirsiz ..

derinsart kesinlikle canım zaten ultrosonda %80 anlaşılır ben o %20’lik kısma sıgınıyorum hepimiz engelli adayıyız yavrum dogunca ne olacak o zaman görecegiz

minnakmina banada down demişlerdi başta sora özel kan testi istedi doktor yaptırdık.. temiz cikti down olsada zaten aldirmicaktim sonuçta cocuk cok istedik heryürlü kabulumuzdu..

_TuBaa_ Görmedim yorumunu şimdi siz söyleyince yukarı dönüp baktım ama güzel kardeşim insanlık hali görmemiş olabilirim, düzgünce arkadaşım böyle böyle olmuş diyebilirsin değil mi? Ayrıca normal şartlarda da can acıtacak bir soru sorduğumu düşünmüyorum. Böyle ahkam kesince çok düşünceli olduğunuzu mu sanıyorsunuz

Kardeşim zihinsel engelli. Hepimizin göz bebeği, uzaktayken en çok özlediğimiz, özelimiz.
                    Annem iki kızım benim bu dünyada en büyük destekçilerim, oğlum da ahiretimin kurtarıcısı der. Allah güç versin, sabır versin. Onun öyle bir sevgisi var ki…

minnakmina bisey sorcam hanımefendi folik asit kullanmadınız mı acaba spina bfidanin en büyük nedeni folik asit eksikliği imiş 😔