Ysmn_yknn belki genetik taramada belli olur.
Engelli bebeğe sahip anneler ve anne adayları
Akrepbebek aslında ben degil o beni kabul etmiş 18. Haftada plesantada çok yogun kanama geçirmiş doktor bu kanamaya ölebilirdi dedi ama o ölmedi hala benle yaşıyor o hayata tutundugu sürece bende ona tutanacam ama umut kesilmez belki doktorlar yanılır ve saglıkla kucagıma alırım
Akrepbebek teyzeme dediler çocuğun down sendromlu Ve teyzem dediki allahtan kabulüm aldırmam fln sonra çocuk doğdu turp gibi maşallah içini ferah tut dua et Allah’a inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
Akrepbebek Çok ağladım okuyunca Allah bütün annelere hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin imtihan dünyasındayız Rabbimize herşey için çok şükür 🙏
minnakmina oo kiyamam ben ona minicik bedeni ile aannesine simsiki tutunmuş güçlü bebekmis maşaallah. Benim annemde kardeşime hamileyken doktor kolu yok beyinden engelli bir sürü engel sıralamıştı ama doğdu sapasağlam. Inş doktor yanılmasıdır. Başka doktora göründün mu canim ?
Su_12 ben kaybettim bebegimi canim. Sadece 1 dk yaşadı.
Akrepbebek 3 doktor aynı şeyi söyledi aslında çevremizde o kadar çok varki engelli denip saglıklı dogan bebekler bazı hastalıklar var anne karnında belli olmayıp dogunca belli olan hiçbirimizin saglıgının garantisi yok rabbim her zaman hakkımızda hayırlısını nasil etsin
minnakmina aynen öyle canim. Moralini yüksek tut . Unutma bugün herkes bir engelli adayıdır.Hamileliginin tadını çıkar. Mutlu et kendini ve bebeğini
Merve10090 bende genetik tarma yapmadılar sanırım 2 li tarama testi yapıldı 2 sonra gidicwm çağırdı bakalım 2 li tarama testine normal dedi
Akrepbebek Onlar melek ya evlat gibisi var mi ne olursa olsun canimizdan kanimizdan parca😔😞 Bebegim icin yapamayacagim hicbisey yok o da Allahtan gelen ona mi razi olamayacagiz
minnakmina Kesinse aldırmayı düşünmüyor musunuz?
minnakmina ay karnında bi melek taşıyosun allahtan umut kesilmez ama benimde ablamın bi meleği var cok güzel bi kız oda özel cocuklardan 🥰 allah onları bize melek olarak gnderiyo
minnakmina hamileyken anneme benim icinde ole demisler aldirr diyede cok baskı yapmıs doktor ama cokk sukur sagligim yerinde 🤗
OzgeSahin2 Çok doğru canim . Bunun bilincinde olmak çok güzel bir şey . Allah o melekler için cenneti bile mujdeler annelere❤
minikkalplim çok şükür canım darısı benim yavruma inşallah
Ozge3747 hayır düşünmüyorum bir kızım var saglıklı onu nasıl kabul ettiysem bu kızımıda öyle kabul ediyorum bunu aldırdım diyelim sonra tekrar hamile kalınca saglıklı bir gebelik olabilir mi? Yada ben ve eşimin yada kızımın saglıgının garantisi varmı? Yok hiçbirimizin garantisi yokken ben bunu yapamam
sblaslan kesinlikle o benim özel bebegim her anne gibi bende saglıklı olmasını isterim tabiki ama bazen herşey istedigimiz gibi olmuyor sadece hayırlısını diliyorum yavrumun çok acı çekmemesi için dua ediyorum
minnakmina iyi düşünğn iyi olsun. İnşllh korktuğunuzu yaşamazsınız. Rabbim kolaylaştırsın zor işinizi.
Zala amin canımm çok teşekkür ederim 😊
minnakmina canım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına al ilk gebeliğimde kızıma down dediler aynı şekilde bende rabbime sığındım ve asla aldırmak istemedim başımın tacı dedim ve bebeğim sağlıklı doğdu çok şükür inşallah senin meleğinde sağlıklı bir şekilde doğar doktorlar engel tanısı olarak ne dediler acaba