slalev Dmr_nry ben çınarlıda oturuyorum siz nerdesiniz ? inşallah hayırlısıyla doğururuz. şu virüs yüzünden zaten gebelik zehir oldu doğumumuz rahat olsun inşallah🤲
slalev Dmr_nry evet ya epey pahalı olmuş gerçekten ya aman sağ salim doğuralım da kızlar napalım artık 🤗
Dmr_nry slalev zafer mahallesinde oturuyorum bende gercekten oyle olsu hamilelik evde gecti ins biter bu virus
Sevil2204 Dmr_nry aynen fazla ama yapacak bir şey yok canım devlete gitmeyi hiç istemedim istemiyorum hem bu hastalıktan hemde sağdan soldan çok duydum ebeler falan bağrıyormuş diye bide ben doğuma eşimle gidicem devlette eşleri odaya bile almıyorlar kadın refakatçi istiyorlar
Dmr_nry Sevil2204 Ne sacma oyle ya devlettekiler zaten insana köle muamelesi yapiyorlar.Ben esimin doguma girmesini de istiyorum ama covidden dolayi almiyolar sanırım
Sevil2204 Dmr_nry özel de alıyorlar bildiğim kadarıyla doktorla konuşursun yine bi canım bende eşimin girmesini istiyorum ama eşim korkuyor galiba ben giremem ki diyo 😃
Seyyydaazehra Sevil2204 canım ben sordum doğum içinse şuan yasakmış ama benim Haziran da olacak ozamana alınabilirmiş salgının seyrine göre ( sezeryan için)
Sevil2204 Seyyydaazehra anladım canım durumlar değişiyor işte belli olmuyor benim de nisan da doğumum bakalım o zamana kadar ne olur bilemeyiz
Dmr_nry Sevil2204 evet dün dü kontrolüm seker yuklemesi falan yapıldı.oğlumda iyi cok sükür bu arada starda dogum 4 binmis ozgur bey oyle soyledi
Sevil2204 Dmr_nry Zam gelmemiş yani yılbaşından sonra bende bu hafta gidicem canım şeker yüklemesi için ne kadar ücret aldılar
KaranIlgarmom Dmr_nry ocaktan önce sordgumda sezeryan 4 bindi ama yılbaşından sonra ne yapmışlardır bilemiyorum
KaranIlgarmom Dmr_nry vatan 3 bindi kuzenim doğurdu Kasım’da reyap kahraman bey daha pahalı tüp bebek uzmanı oldgu için sanırım ondan ama reyapta diğer doktorların daha uygun olabilir canım
16Hatice Seyyydaazehra ben Yaşama Esengül hanıma gidiyorum Çarşamba girdim detaylıya. On dk falan sürdü doktor hanım her leyine baktı kızımın. Baya ilgili bi doktor ama geç saatlere randevu almayın sadece. Perinatolog değil sonuçta bir saat falan bakmadı
Seher- Seyyydaazehra evet ben yaşamda kendi doktoruma yaptırdım ekstra bir ücret ödemedim çokta memnun kaldım
Bahardali 16Hatice 16Hatice peritanolog olmasa da 10 dakikada neye baktı. Damar içi akan kan oranına bakmak bile 10 dakikadan uzun sürüyor.el kol kemik sayıları, mesane oluşumu, ortan tamamlanışı kalp beyin… Ne bilim… 10 dakika normal muayene süresi