Dmr_nry Sevil2204 evet dün dü kontrolüm seker yuklemesi falan yapıldı.oğlumda iyi cok sükür bu arada starda dogum 4 binmis ozgur bey oyle soyledi
Sevil2204 Dmr_nry Zam gelmemiş yani yılbaşından sonra bende bu hafta gidicem canım şeker yüklemesi için ne kadar ücret aldılar
KaranIlgarmom Dmr_nry ocaktan önce sordgumda sezeryan 4 bindi ama yılbaşından sonra ne yapmışlardır bilemiyorum
KaranIlgarmom Dmr_nry vatan 3 bindi kuzenim doğurdu Kasım’da reyap kahraman bey daha pahalı tüp bebek uzmanı oldgu için sanırım ondan ama reyapta diğer doktorların daha uygun olabilir canım
16Hatice Seyyydaazehra ben Yaşama Esengül hanıma gidiyorum Çarşamba girdim detaylıya. On dk falan sürdü doktor hanım her leyine baktı kızımın. Baya ilgili bi doktor ama geç saatlere randevu almayın sadece. Perinatolog değil sonuçta bir saat falan bakmadı
Seher- Seyyydaazehra evet ben yaşamda kendi doktoruma yaptırdım ekstra bir ücret ödemedim çokta memnun kaldım
Bahardali 16Hatice 16Hatice peritanolog olmasa da 10 dakikada neye baktı. Damar içi akan kan oranına bakmak bile 10 dakikadan uzun sürüyor.el kol kemik sayıları, mesane oluşumu, ortan tamamlanışı kalp beyin… Ne bilim… 10 dakika normal muayene süresi
PurpleTail Tüm öğretmen arkadaslarım Genesis Fetal sağlık merkezindeki Esra Hanım ve Volkan Beyi öneriyor.Pazartesi ben de ilk kez gideceğim . Yorum yaparım sonrasında.
brckrck PurpleTail Merhaba Volkan Akel den memnun kaldınız mı? Ayrıca Sinem Albayrak Kaya yı da duydum iyi diye.. Bir bilginiz var mıdır?
Seher- Seyyydaazehra benim doktorum önceden söyledi gelecek kontrolde detaylı yaparız diye ben sordum ekstra bir ödeme yapmam randevu falan almam lazım mı diye oda hayır demişti sizde bence doktorunuzla konuşun
Seher- Seyyydaazehra bende esengül hanıma gidiyorum ama sanmıyorum bence sonuçta ikisininde cihazları aynıdır kendi doktorunuz yapar diye düşünüyorum hastaneye sormayın doktorunuzla konuşun bence
Seher- Seyyydaazehra yani dediğim gibi hastaneyle iletişime geçince onlar zaten direkt farklı bir şeye yönlendiriyor ekstra para almak için 😊