Dmr_nry slalev ya benimde yasam hic icime sinmiyor hic gitmedim ama kotuleyemem kordon dolanma olaylari orda cok oluyoms gebeliklerde ozgur bey soylemisti benim ilk dogumumda basima geldigi icin cok korkuyorum suan😑😊
slalev Dmr_nry bende star medica diyorum hep öyle kodladım kendimi eve falan da daha yakın. standarttır fiyatlar bence de ikisi de aynıdır. 3500 4000 tahmin etmiştim bende hemen hemen. 🤗
Sevil2204 Dmr_nry yılbaşın dan önce konuşmuştuk zam gelmediyse eğer normal veya sezaryen fark etmiyor 4bin demişti yaşam veya star aynı fiyat benim de kontrolüm var ama haftaya
hazal_prensesim2021 Yaşamda ben sordum yeni yıl doğum fiyatı 4000 dediler kızlar normal ,sezeryan farketmiyor tüm tahliller içinde 4000 dediler.
hazal_prensesim2021 Seyyydaazehra sağlıkla alalım insalllah Bebisleri kucaklarimiza yaşam star veya başka yer illlaki doğum yapicaz birsekilde çok takilmayin kızlar☺️
slalev Dmr_nry evet ya epey pahalı olmuş gerçekten ya aman sağ salim doğuralım da kızlar napalım artık 🤗
Sevil2204 Dmr_nry aynen fazla ama yapacak bir şey yok canım devlete gitmeyi hiç istemedim istemiyorum hem bu hastalıktan hemde sağdan soldan çok duydum ebeler falan bağrıyormuş diye bide ben doğuma eşimle gidicem devlette eşleri odaya bile almıyorlar kadın refakatçi istiyorlar
slalev Dmr_nry ben çınarlıda oturuyorum siz nerdesiniz ? inşallah hayırlısıyla doğururuz. şu virüs yüzünden zaten gebelik zehir oldu doğumumuz rahat olsun inşallah🤲
Dmr_nry slalev zafer mahallesinde oturuyorum bende gercekten oyle olsu hamilelik evde gecti ins biter bu virus
Dmr_nry Sevil2204 Ne sacma oyle ya devlettekiler zaten insana köle muamelesi yapiyorlar.Ben esimin doguma girmesini de istiyorum ama covidden dolayi almiyolar sanırım
Sevil2204 Dmr_nry özel de alıyorlar bildiğim kadarıyla doktorla konuşursun yine bi canım bende eşimin girmesini istiyorum ama eşim korkuyor galiba ben giremem ki diyo 😃
Seyyydaazehra Sevil2204 canım ben sordum doğum içinse şuan yasakmış ama benim Haziran da olacak ozamana alınabilirmiş salgının seyrine göre ( sezeryan için)
Sevil2204 Seyyydaazehra anladım canım durumlar değişiyor işte belli olmuyor benim de nisan da doğumum bakalım o zamana kadar ne olur bilemeyiz