ays21- sen doktorun dediğine bak bilende bilmeyen de konuşuyor. Bebeğe zararı olsa doktor sana sağ tarafa yat der mi

Elifkyhn1993 bende anneme sordum naısl yatıyordun sen yüz üstü hariç her türlü yatıyordm dedi 😂

ays21- aynen öyle canım. Bazen insanlar çok kafa karıştırıyor başka başka şeyler diyor. O yüzden en iyisi doktora sormak

Zeynepreyyan düşün kuzenim bana dedi sağ tarafa yatarak bebeği öldürceksin haberin yok dedi başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki

ays21- ay yok daha neler . Ben ilk hamilelikte de sağ tarafa yatardim hep . Sola yatınca çarpıntı ve sancım olurdu . Doktora sordum yatabilirsin sorun olmaz dedi. Şimdi yine sola yatınca rahatsız oluyorum çok uzun süre solda yatamıyorum

ays21- doğumdan sonra da virüsü bahane ederek görme çünkü doğumdan sonra da diyecek çok şeyleri var . En basitinden sütün var mı bak bu çocuk aç mama ver bak hep ağlıyor diyecekler. kucağa alıştırma derler daha neler neler

ays21- kanıtlanmış bilimsel bir zararı yok toplardamara baskı yapar diyor kimisi ama bu sebepten bebeği zarar gören yok araştırmalarda. Sağa sola yatabilirsnz mümkün olduğunca sola yatın o ayrı tabi. Sırt üstü yatmayı önermiyor hiçbir doktor

Zeynepreyyan öyle yapmayı düşünüyorum bende bide hepsi hamilelik geçirmiş insnalr yane anlayış bekliyorsun ama bakıyorsun sanki onların çocuklarını leylekler getirmiş leylekler büyütmüş öyle bi konuşuyorlar snaki biz herşeyi abartıyormuş gibi

ays21- bununla ilgili youtupta daha yeni video izledim anne nasıl rahat yatiyorsa öyle uyumaliymis sola yat demelerinin sebebini de kan dolaşımı daha hızlı olduğu için nefes daha kolay alınıp veriliyor ve kan dolaşımı daha çabuk olduğu için kalpte çarpıntı olmuyor Muş😀😀

ays21- ben sürekli sırt üstü yatıyorum çünkü çok rahat ediyorum. Doktoruma sormadım hiç ama zararı olcağını da sanmıyorum açıkçası çünkü sağ ve sola yattığımda göğüs kafesim batıyor nefes alamıyorum ya da ağrıdan duramıyorum. Bence nasıl rahatsan öyle yat.

ays21- bende sol tarafıma yatınca kramp diriyor çok sağ tarafa yatıyorum genelde ki oğlum sağa yayında daha çok hareketli oluyor

ays21- çoğunlukla soluma yatıyorum. Ama yat yat solum çok ağrıyor, tabi çürüyene kadar soluma yatamam diye az da sağıma yatıyorum canım benim sağ a çok uzun süre yatmıyorum. Solum dinlenince geri dönüyorum soluma. Bu şekilde 😊

ays21- insanların hadsiz kendini bir şey sanmasından dolayı oluyor herşey zaten . Kendileri mükemmel çocuk bakmış gibi yorum yapıyorlar