ays21- aliskanlik haline getrmeyin cok. Sol tarafta kan akisi daha fazla oksijen fdaha fazla gidiyor sag ve sirt ustu azaliyor arada bi yatmak deil tabi kastim

ays21- doktorlar sağ ve sol yani yan yatın sırt üstü yatmamaya çalışın diyor. Bir zararı olucagini sanmıyorum hiç duymadım çünkü

Benim de doktorum sola alıştır kendini sol tarafına yat dedi ama ben asla yatamıyorum nefes alamıyorum sola yatınca sürekli sağ tarafıma yatıyorum 🙄

ays21- canim birkac dr bna demişti ozellkle 15.16. Haftalardn sonra sola yat diye bebege giden kan akisi daha ii oluyormus yani saga yatmak zarrli degil ama sola yatmak faydali

ays21- Ben dönüşümlü yatıyorum tek taraf olmuyor zaten genelde sola yatmaya çalış ama sağ da olur. sağdan ana damarların geçiyor o yüzden varis basur oluşumuna neden olmasın diye sol daha iyi

ays21- yani bebegin nerde olduguyla alakasi yok aslinda hc ole bisey demedi bana doktorum 2. Cocugum olcak cunku benim. Tamamen oksijen kan akisi olayi

Elifkyhn1993 sağ ve sırt üstü kan akışı yavaşlar diye bir şey yok. Sadece yüz üstü ve sırt üstü yatilmaz. Özellikle doktora sordum iki hamilelikte de sordum doktor sağ tarafa yatma filan demedi .

ays21- sen doktorun dediğine bak bilende bilmeyen de konuşuyor. Bebeğe zararı olsa doktor sana sağ tarafa yat der mi

Elifkyhn1993 bende anneme sordum naısl yatıyordun sen yüz üstü hariç her türlü yatıyordm dedi 😂

ays21- aynen öyle canım. Bazen insanlar çok kafa karıştırıyor başka başka şeyler diyor. O yüzden en iyisi doktora sormak

Zeynepreyyan düşün kuzenim bana dedi sağ tarafa yatarak bebeği öldürceksin haberin yok dedi başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki

ays21- ay yok daha neler . Ben ilk hamilelikte de sağ tarafa yatardim hep . Sola yatınca çarpıntı ve sancım olurdu . Doktora sordum yatabilirsin sorun olmaz dedi. Şimdi yine sola yatınca rahatsız oluyorum çok uzun süre solda yatamıyorum