edakyconal07 Arasarzu sizin ve bebeginiz için hayırlısı neyse o olsun,Rabbim kolaylik versin inşallah😊
edakyconal07 Kinem_Turan bnmde 33+1 şu anda pazartesi doktordaydik 2.040 Gr çıktı gayet normal dedi,şimdi hızlı kilo alım sürecine giricek artık dedi doktorum,yani gayet normal😊
Kinem_Turan edakyconal07 çok teşekkür ederim aydınlattığınız için. İçim rahatladı 😊 bir de şu böbrekte hafif büyüme dediği durum düzelirse iyi olacağım 🙏🏻
Irmakkk01 esengl_ Canım benim bazı.bebekler yapısal olarak et süt yoğurt ceviz muz yesende almıyor minyon kalıyor bazıları mandalina portakal ile 4 kilo doğuyor sağlıklı olsun sağlıklı gelsin yeter zayıf kilolu farketmez hiç canını sıkma ❣️❣️
Nurse_gebe G92 peki bikaç gün önceden hazırlayıp muhafaza edebilir miyiz? Yoksa sancı başlarken taze mi yapılmalı? O panikle biraz zor olur gibi
G92 Nurse_gebe orasını bilmiyorum, benimki zaten 41 haftada doğmuştu bebeğim, doktorum gün vermişti , o güne kadar dogmazsa suni vereceğiz diye, suni vereceğiz gün içip gittim açılma kolay oldu
bodurulku Minnosunannesiii bildiğin hurma evet oruç açarken yediğimiz 😊 cennet hurması başka bişey. Bizim işimize yarayacak olan Medine hurması kuruyemiş satan yerlerde bulabilirsin
Minnosunannesiii bodurulku teşekkür ederim canım valla isimlerini bilmiyordum sorarken de tereddüt ettim birşey derler mi diye belli olmaz insanların nasıl tepki vereceği🤣
cnnk Bebis0606 benimde 40+2 pof gelmiyor karnımda aşağı indi yerleşti 2 hafta önce ama hala tık yok:()
cnnk Bebis0606 EmineP hahahaha bende herşeyi yaptım ama gelmiyor 40+2 deyim yarın 3 olcak. pof 41.haftada gelmezse yatırcaz dedi doktor hastaneye :(
EmineP cnnk Benim yaptıklarımı yapmayın 😁 yorumu yazdıktan bi gün sonra hastaneye yattım sancı çıkıyodu 100 üzerine ve bende ne sancı hissi ne de açılma vardı 5 gün yattım normal doğumu başlattılar balonla, bebeğin kalp atışı düşüp de eşi kopunca acil sezaryene alındım doğumdan😞 dikkat edin kendinize o gelmek istediği zamanı biliyo hayırlı doğumun olsun inşaAllah🤲🏻
Tuubaakkc Bende 39+ 3 oldum ama hala tık yok🙄 3 haftadır sol kalçamda çok fena bir ağrı var evde bile topallayarak yürüyorum yürüyüş filan yapamıyorum 😣 hurma yiyorum 3 4 tane günde. Doktorum meryem ana otunu al dedi yarın ona başlıycam inşallah doğurmazsam 😂 inşallah kolay olur korkuyorum hareketsizim diye ama ev içinde edebildiğim kadar hareket ediyorum