Dilara1503 inşallah ama için temizlenir doğumdan sonra tuvalete çıkma telaşın ertelenir yaparlarsa da lavman kötü iyi tarafından bak🥰
Normal doğumda lavman 🤦
Dilara1503 ilk normal doğum yaptım bana da sabah direk lavman yaptılar bisey de olmadi gayet rahat sıkma canını
Dilara1503 herkese yapmiyolarmis neye gorr ama Bilmiyorm
alindas öyle yapmam lazım iyi düşüneyim iyi olsun 🤦😊
Mpy teşekkür ederim inşallah benm içinde iyi olur 😊
Myssr bende 😊🤦
Valla canım lavman hiç korkulacak bişey değil yeni normal doğum yaptım rahatlıyosun mis gibi
Ama bana son esnada sonta takmışlardı onu hiç unutmam hala aklımda hiç duymamıştım normal doğumda sonta
O yüzden sıkıntı yapma bence hiç sonucun güzelliğine odaklan afedersin doğururkende yaparsan yap doktorlar kaç kişide görüyodurlar
Dilara1503 1 hafta önce doğum yaptım lavman yapmadılar ya tuvaletimi yaparsam dedim yap bişey olmaz dediler ama büyük tuvaletim gelmedi Allah tan 🤭😊
Dilara1503 yok hayır bir sıkıntı olmadı bebeğine de
Dilara1503 sana lavman yaptıktan sonra zaten ihtimali yok yarım saat içinde doğuröanın 🤭 bana da 20 dkaşka dedi doktor sonra ben 10 dakika da dayanamadım ebe de gir kızım git yap 20 dakika tutamazdın demişti 😂😂
Dilara1503 canım zaten onu tutarsan çocuğu itemezsin. Ben tam ebe kontrole geldi ben bi wcye gidebilirim miyim büyük tuvaletimi altıma kacircam galiba dedim. Oda hemen yat esra doğumun başladı dedi ıkınmaya başla ben ilaç masasını hazırlayıp geliyorum dedi. O sırada hasta bakıcı kadın geldi altına aynı bebeklerin alt açma bezi gini bisey koyuyorlar zaten çatal pozisyondasın o bezin diğer tarafını önüne atıveriyorlar sende mecbur yapıyorsun yani. Ben ilk çok utandm hasta bakıcı abla utanma kızım kadının doğası bu doğum olurken yapacaksın benimde isim bu sıkma kendini dedi ben bebeği ıkınırken çıktı ne var ne yok. Bana lavman olacaktı ama.yetismedi acilma çok hızlı ilerledi.
Yldz2 ne bileyim canm rezil olmaktan korkuyorum açıkçası içim rahat değil ama dediğin gibi olacağa da çare yok 😊
Rmeysa_1661 evet öyle oluyor hemen yapası geliyor insanın 😊 lavmandan sonra 6 7 saat sonra doğum olsa daha iyi tam boşalır bağırsak o zaman iyi olur 😀
Gayeninannesiyesim şanslısın o zaman 😊😀
Esraguvennn inşallah böyle birşey başıma gelmez ama dediğiniz gibi olursa da yapacak birşey yok sağlıkla kavuşalım da bunlar da işin tuzu biberi o kadarcık çekecez demek ki 😊
Dilara1503 sancımla birlikte büyük abdestimi de yaptırdılar…hiç üzülme açılma olması lazım..kendini rahat bırak dediler…lavman vermediler niyeyse..komşumda öyle söyledi..ıkınırken yaptım dedi..
Dilara1503 o kadar çekiniyordum ki bundan 😂 doğumda lavman yapın bana dedim hatta ama yapmadılar gerek görmediler. tuvaletini yap diye de uyardılar hep ıkınabilmek için. Hem o sancıyla çok da düşünemiyosun onu 🙊
Rmeysa_1661 lavman sadece sezeryan değil normal doğumda da yapılır . Ayrıca bana sezeryanda lavman yapılmadı sürekli tuvalete gidiyordum zaten 😂
Dilara1503 bana iki foğumumdada lavma yaptılar hatta ishal olmama rağmen