17 gün sonra

Melo1071 ben de kendisine gidiyorum. Bana da aynısını yapıyor. O yüzden kararsız kaldım ne boy ne kilo hiçbir bilgi vermiyor. Ultrasonda göstermiyor. Tavsiye üzerine gittim ama emin değilim. Başka Dr arıyorum.

Evgenya ben 3 kere gittim medikalpartaki doktorumdan çok memnun olmama rağmen doğum ücreti medikale göre ucuz diye gitmiştim ama memnun kalamayınca tekrar kendi doktoruma dönüş yaptım . Okadar tavsiye üzerine gitmiştim bende ama çok ilgisizdi canım

Evgenya ayrıca ne hikmetse onur beye gittiğimde hep arkası dönük dedi ama kendi doktorum her sefer yüzünü göstermeyi başarıyor bence uğraşmak istemiyor onur bey .

Melo1071 bana da sırtı dönük deyip görüntü vermiyor kasılmaların var haftalarca sordum cvp vermiyor. Başka bir Dr geldim bakalım memnun kalırsam değiştireceğim.

Duygulu35 bu dediğiniz için ne kadar ödediniz ve hamile kaldıktan sonra da yapiliyor mu her hastanede geçiyor mu

Hennademet isim konusunda banada yardımcı olur musunuz ben hep arzu hanıma gidiyorum doguma nasipse 2 ay var ama en azından dogum ücretinde indirim yapsalar

AhsenFatma hastane de yeni doğan bakımı yok canım bende o yüzden pek tercih etmedim. Karataşa gidiyorum.

Susamtanem2 ilk gebelik canım bu hafta konuşmayı düşünüyorum ama normal doğum gibi gözüküyor bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah. Sen kaç haftalıksın ve hangi hastaneye gidiyorsun ?

minigim2805 benim 12 2. Gebelik ilki de devlette oldu ikinci de kararsızım devletteki Dr dan memnunum ama sırf eşim doğuma girsin foto çekelim diye bı yandan da özele gitsem mi diyorum

Nurhayat92 ben de cok arastırırak can hastanesi cenk mustafa güven e gidiyorum ve cok memnunum

Burcu3506 bende hayri beye gidiyorum ama daha 5+4 teyiz siz doğum ücretini sordunuz mu acaba kaç haftalıksınız hamgi hastanede doğum yapmayı planlıyorsunuz

Evgenya şirinyerde Ahmet Seçkin Önoğlu na gidiyorum çok memnunum. Özel muayenesine. 250 idi yeni 300 oldu. Çınarlı da doğum yaptırıyor 4500e