- Düzenlendi
Ferahfezaaa
Bak güzelim(Karşıdaki insanın seviyesine göre ayarladığı bir kelimedir)İnsan araştırma yaparken kapsamlı yapar, şimdi sana sosyolog ağızı ile konuşma yapmayacağım çünkü anlamayacaksın.
Doğum yolu iki yol ya şimdi ya Normal doğum ya sezaryen bu iki yolun eğitim ile kesinlikle alakası yok( Okumak anlamında istersen Prof ol).
Doğum etiğimi:Özel kişiler tarafında verilen eğitimdir, kullanılan iki yol için verilen eğitim! Nasıl bir yol izlemen gerektiğini anlatan! Başında sonunda nelerle karşılaştığın falan filan fistan!🤭
Eğitiminizin yetmediği yerde girmem gerekiyor.
“Kim ne derse desin Doğum yolunu Ne sen ne de Doktor belirliyor. Doğum yolunu belirleyen tek kişi bebeğin kendisidir. “
İşte normal doğum için hazırlan bebek sezaryen ile doğar. İstersen sezaryen diye git bebek bellide doğum kanalıma girdi geliyor.
Artı insanların Maddi konuda gittikleri Hastanede belirliyor?
Özellerde bizim insitifiyati bırakıyorlar!
Devlet direk doktorun insitifiyatine!
Kişinin durumu önemli, İlk olması, ikincide olsa!
(Sağlık,psikolojisi)
Bebeğin Durumu(Sağlık)
Şimdi gelelim Sizin Araştırmanıza göre Ben Eğitimsiz noktadayım?
Giyim öğretmeni Mezunuyum(Bebeğimi bekliyorum Ev Hanımı oldum 🙏) Sosyoloji geçen yıl bitti, Artı Çocuk gelişim Eğitimi 2 sınıftayım. Normal Doğum 🤰 Deniyeceğiz her şey yolunda, bir terslik olursa sezaryen. Ben araştırmanın beresine giriyorum bi anlatsana.
Yaa gerçekten şaka gibisin yaa, böyle şeylerle gelme direk insanlara cahil de daha cesur tartışılır. 😉😋
Önce kendini eğit, geliştir, sonra başka insanları araştır.😉Kapiş.