Balbocegi_ Hatice_karadag bilmiyorum ama daha nekadar gelicek acaba bakalim muayene ucretleri ne oldu
Pembe-mavi Hatice_karadag bende aralık ayında sordum. Ocakta zam gelecek dediler. Bizimde 10 şubat gözüküyor erkenden olabilir
Hatice_karadag Balbocegi_ onu bilmiuorum ama benim gittiğim hastanede 1500 normal 2200 sezeryan epidural da 2000 di smdi Allah bilir ne kadar olmuştur 😒😒
1mervef Hatice_karadag Balbocegi_ Hatice_karadag Hatice_karadag MerveAkty Sulleersoy Pembe-mavi Mom092 Ayseninkizi11 Bluesge Hatice_karadag Hatice_karadag istanbul3434 Mammimammi Hatice_karadag ipkk22 Srhtzlyh busbus5134 Eminos123 akay123 Tubasahra Reyyhan Hilalsny Ebruakcetin Cihatdurdane Duygudede Sseedd10 Bulut18 kızlarr konuyla alakasız biraz ama ana sayfaya yazdım yazan olmadı çok merak ediyorum🤦🏻♀️ 35 haftalığım crp 13,3 kanda enfeksiyon çıkan bu durumu atlatan oldu mu bebeğe zararı oluyor mu nasıl tedavi edildi
Eminos123 Hatice_karadag 2 yil once konya medicanada 2500 e normal dogum yaptim simdi 4500 olmus sizin ordaki fiyatlar yine iyi fiyat cok yuksek doktorum cok iyi goruslerini alırım ama orda dogurmak istemiyorum cunku fiyatlar yuksek
Kader_152199 misraerol evet maalesef çok pahalı bende samsundayım.ve özelde düşünüyorum.en son 3500 du benim.gittigim.hastane ama çıkıcam yılbaşından sonra dediler bakalım önümüzdeki kontrolde yeni fiyatı öğrenicez:(
Oaxell Hatice_karadag 4500 mü ne kadar çok fazla burada en fazla 2000-2500 Allah yardımcınız olsun sağ sağlim kucağınıza alın o yeter 🙏🏻🧿
Ayshlt misraerol 2019 da bende oğlumu samsun medical park da o fiyata doğum yapmıştım paketde değil sadece doğum çok fazla gerçekten ama değerdi kaç kere doğurcağız sanki kendimi çok özel hissettirmişlerdi
Berfguner Sulleersoy merhaba doktorunuz kim ve muayene ücreti ne kadar bende Akdeniz şifaya gidiyorum ama hiç içime sinmiyor
denizanasiii Sulleersoy ben de oraya gidiyorum, tahmini 5000 olur diye hamilelikten önce özel sağlık sigortası yaptırmıştık. Doktorunuz kim?
Ayseninkizi11 Hatice_karadag eskişehir Aci badem de zam gelmeden önceden 7 bin lira dedi şimdi ve sezeryan mi normal mi diye fiyat değiştir dedi heralde şuan 8 bin olmuştur
Hatice_karadag Ayseninkizi11 ay inanmiyorm asiri abartmışlar çocuk bizim tohum bizim bir cikaricaklar bacım😂😂😂😂😂
istanbul3434 Ayseninkizi11 acibadem istanbul fulya subesiyle gorustum ben %10-15 zam gelicek diyorlar ama fiyat listesi henuz cikmamis
berry123 Ayseninkizi11 İstanbul Bakırköy Acıbadem doktor dışardan 3500tl doktor parasıyla 6500tl nornal dogum bu fiyat Aralık da alınan sezeryan 9000tl Acıbadem de
Bluesge Hatice_karadag memorialda gecen seneki fiyattan sözleşme yaptık. Zam gelmiş olsa da fiyat degismeyecek.
Besnaa Bluesge geçen seneki fiyat ne kadar? Normal mi olucak sezeryan mı? Ben epidural doğum düşünüyorum
Hulyakirici Bluesge hangi memorial bende bu hastaneye gidiyorum ama sözleşme yapmıyoruz dediler benimki antalya sizinki neresi?
Ayseninkizi11 Hatice_karadag çok çok pahalı canım valla bide anesteziye göre fiyatta değişiyor dedi belden uyusturmali istersen daha fazla dedi.
Ayseninkizi11 istanbul3434 eskişehirde ki acibadem hastanesi doğuma göre fiyat daha da artıyor dedi sezeryan olursan belden uyusturmali biraz daha fazla dedi normalde de epidural braz fark ediyor dedi. Çok pahali gelince gitmekten vazgeçtim