Pnrkn Kocaeli medikalpark hastanesine gidiyorum normal dogum 4000 ama ocakta zam gelecek demislerdi bakalim kac olacak 😔
Lubovic Pnrkn baya bir zam gelmiş bende Bursa medicalparka gidiyorum kısmetse sabah sezaryen olacağım 5250 olmuş
Kbrurkn1 Kbrurkn1 Hatice_karadag bende yapmak istiyorum belki tecrübeli biri vardır bizle tecrübelerini paylaşır diye yazdım ama
Hatice_karadag Mucizemmmmmmm Ssmzsh hiç sorma ya ben daha duymadım fiyatları bakalım kaç olmuş bizimki 😂😂😂
Besnaa Leylackrby Özel dünya doğum hastanesinde Çelebi hoca ya gidiyordum simdiye kadar memorial de Neval hocaya gideceğim boşluk bulduğum an onun için iyi doktor diyorlar burda doğum yapıp yapmayacağıma henüz karar vermedim ama istanbul da yaparsam özel levent hastanesinde Halise yolli diye bi doktor var ona gidcem çok kez gidip muayene olduğum bi doktor ınsta da takip etmenizi öneririm sürekli soru cvp yapıyo
Leylackrby Besnaa ben işte Neval hocanın ablasına Senem hocaya gidiyorum 😃 Neval hocanın doğum ücreti bana fazla geldi 4200 falandı muayene ücreti de 330 tldi
Ayl3411 paradiseeeeee hangi dr sizin acaba? Doğum ücretlerine zam gelmişse buradan yazabilirmisiniz ne kadar olduğunu
Yagmurgndz Pelinoz benimde doktorum Mehmet ağar doğumu bende orada düşünüyorum siz memnun kaldınız mı
Pelinoz Yagmurgndz tekli odaydı pandemiden dolayı eşim ve annem hep yanımdaydı sancı sürecinde açılmam tam olduktan sonra doğumhaneye aldılar dr. Geldi 15 dk içinde doğurdum. Hastanenin kendi ebeleri de çok iyiydi. Dr.dan Önce beni motive ettiler neler yapmam gerektiğini söyleyip zeytinyağıyla masaj yaptılar sağolsunlar 15 dk da onlar öyle ilgilendiler ben memnun kaldım dr. Ve ebelerimden hastanenin ebeleriydi.
Nilaykeskin Atasehir memorial a gidiyorum. Onceden gidip anlastik fiyat sabitledik, yine cok ama doktorumdan ve hastaneden memnunum o yuzden yapicak bisey yok. Normal ve sezeryan 9000-13000 tl arasi fiyat
Besnaa Leylackrby muayene ücreti o kadar yüksek değil bildiğim kadarıyla henüz randevu alamadım 20 sine kadar randevuları dolu yenidoğan hemşiresi arkadaşım yarın için ayarlamaya calışacak o şekilde gideceğim