Handekorkmaz busbus5134 ankara sincan lokman hekime gidiyorum ekim gibi sozlesme yaptık 5.500 lira hemde indirimli donemiydi. Siz emin misiniz ucrette. Cunku ben diger lokman hekime de gitmiş biriyim.
Dilekaltin Berfguner bende varsak şubeye gidiyorum 😊yeni doğum ücretini konuştunuz mu acaba? Ben bugün arayacağım telefonda bilgi verirler mi ki 😕
Berfguner Dilekaltin maalesef henüz konuşmadım şehir dışındayım 1 aydır doktor hanıma sorun isterseniz sizi bilgilendirir diye düşünüyorum bilgi alırsanız bizede haber verir misiniz 🙏❤️
nurdt bsra1321 merhaba doktordan doktora değişiyordur muhtemelen ama yılbaşı öncesi muayeneye 200TL ödüyorduk. Şimdi kaç oldu bilmiyorum henüz gitmedim muayeneye. ☺️
aleyna96 Dilaayes ameliyathane anestezi ekibi vs hep arkadaşım normal doğumda da normalde pınar ebe oluyırdu benim zamanımda ben ekibi bildiğim için gönlüm rahat gidiyorum sizede gönlünüzü ferah tutmanızı öneririm
Gzmal Hatice_karadag malesef hem doğumlara hemde muayene ücretlerine benim doğum yapacağım hastane 6500 olmuş 🥴🥴
Olcaygokdeniz Arslaninannesi merhaba fiyatları bu gün öğrenebildim aşırı zam gelmiş normal doğum yılbaşı öncesi 2500 TL şimdi 3750 olmuş gece doktor mesaisi 500 TL den 1000 TL olmuş (yani doğum geceye denk gelirse 4750 ) sezeryan ise yılbaşı öncesi 3200 TL şimdi ise 4500 olmuş bu kadar zam yapılmaz ki 😡😡
Nil_ Sengulldz benim dr um doğum izninde iken tuna hanıma gitmiştim sadece 2 ay,dr um dönünce onunla devam etmek istedim.ayrıca metrolife cok kalabalık bir hastane oldugu için academia yı tercıh ettim