1mervef 13,3 crpnin çok yüksek olduğu düşünmüyorum benim 2 hafta önce 17.2ymiş ve doktorum çok dikkatli olmasına rağmen bu konuyla ilgili bir şey söylemedi bence kafaya takmayın

Alfabetaa memnun musunuz peki bir de orada en kötü yanı gece gelirse nöbetçi doktor kim varsa onun doğuma girmesi

Yonca12 mozaik 2650 dedi yeni güncellenniş fiyatlar. Akademi 2200 dedi ama onlar daha güncellenmemiş yarın arayın dediler

Hndan113 ücretleri karsılıgındaa istediğiniz doktor gece geliyormuş. Ben şuanlık memnunum ama ben doğumum gündüz olsun diye dua ediyorum😁😁

Arnisa vallahi helal olsun. Çok güzel yazmışsınız 👏👏

Sumisalii orası için de İzmirin uygun hastanelerinden biri diyorlar üstelik 🤦‍♀️🤦‍♀️

Hatice_karadag normalde ocakta zamlı doğum yapacaktım ama oğlum bekleyemedi 31 aralıkta 4500 ödedim ertesi gün bir doğum oldu 6000 ödemişler

celikbebeklerr ikiside aynı fiyat içerisinde 1gece tek kişilik odanız var sadece epidural ekstra 1200 tl ücretli hastaneye ve doktoruma güveniyorum gerçekten doktorla aramızdaki uyum çok önemli yine aynı hastanede müthiş ilgili Dr.Şeyma Yöney var onuda tavsiye ederim çok tatlı bi kadın 😉

busbus5134 ankara sincan lokman hekime gidiyorum ekim gibi sozlesme yaptık 5.500 lira hemde indirimli donemiydi. Siz emin misiniz ucrette. Cunku ben diger lokman hekime de gitmiş biriyim.