Hatice_karadag en son 3500-4000 civarydı. Bi hocam bana en ufak bi aksilikte arastrma hastanesine yönlendiyor özel hastaneler dedi. Son 10 günüm kararsz kaldm bnde. Bosuna bu paraları vermesek mi acaba?🤷‍♀️

akdasrabia 14. Hafta son lakin doktorum bana 12. Haftada çok daha uygun oluyor demişti çok geçe bırakma bence 14 ün 5 nde gittim ikili taramayı yapmadı geçmiş dedi üçlü taramayı yaptı bir hafta sonra :)

Esrakara55 hangi doktora gidiyorsunuz esenler medipolde normal SSK anlaşmalı fiyat mı bu yoksa özel sağlık sigortanız var mı acaba

misraerol canim sen hangi hastahaneye gidiyorsun ben BAH’ne gidiyorum ve bunden 1 ay önce doğum ücretini sormuştum 3000 demişlerdi

Nil_ Tuna hocayı neden tercih etmediniz doğum için

• Nil_ bunu yanıtladı.

Loveme elif hanima gidiyodum sagolsun yillik izne cikmis kalakaldim şuan bnde doğurdum dogurcam. Normal sigorta fiyati malesef

Edremit körfez hastanesi fiyatlarını bilen var mı doktora göre değişiyor ama fiyat benim doktorumun doğum ücreti 3500 tlydi hem normal hem sezeryan fiyatı

Gzm14 detaylı ultrasonu yaptırdınız veya yaptıracak mısınız peki

İstanbul Nisa hastanesinde doğum yapan var mı ? Memnun kaldınız mı ? Doktor öneriniz var mı ? Ve Ocak ayı fiyatını bilen ? Aralıkayında normal doğum 2000 sezeryan 3250 TL idi Ocak ayında zam gelecek dediler

İzmir karataş hastanesi de 4200 TL olmuş