Sibelglgakn Tugce1803 ahhhh canim ne cok sevindim. Nasil bi duygu acaba 😊 melegin yanında ne güzel. Allahim darısı tüm bebek bekleyen annelere inşallah sağ salim. 😇
Tugce1803 Sibelglgakn Ya ne desem az kalır gerçekten o kadar farklı bir duygu ki böyle bana baktıkça içim gidiyo😍Evlat çok farklıymış Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah🙏🏻
Sibelglgakn LamiyaCetinkaya kuzum.hic belli olmuyor valla hersey yolundaysa 41 kadar bekletiyolar. Allahim hayirlisiyla güzel haberini alirim insallah 🤗
Sibelglgakn Mmrv00 ahh bende ondan korkuyorum. Sanirim bende suni ile başlayacağım. Allah yardımcımız olsun inşallah canım
Sibelglgakn imren91 sen kendin mi istedin ben doktora gidince mizmizlaniyorum ama hadi hadi beklersin hersey yolunda dedi. 41 hafta ol bi bakariz dedi.
imren91 Sibelglgakn Yani doktorum dedi bana. Suni ile başlatalım diye. Biz artık beklemeyelim 41 i dedik.
balyanakoglum Sibelglgakn benimki de 41 e kadar beklemiyor ben beklemek istiyorum 😅 doktorları değişebiliriz 😅
Sibelglgakn NurSema01 ahh gelde hamislere sor son haftaları. Belimi karnimi tutup yürüyorum. Ama erken ki belki acilman olur hadi seni alıyoruz der 😇
Sibelglgakn imren91 ne güzel bana secenek sunmadi. Allahim hayirlisiyla sag salim.kucagina almayı nasip etsin. 🤗
Sibelglgakn Tugce1803 omur boyu sag salim mutlu huzurlu hayirli evlat olsun inşallah canım. Ne güzel 🤗
Sibelglgakn Rzgrn kesinlikle canim benim. Tabi dakikasının dolmasini bekliyo yavrularimiz. Insallah cok bekletmezler Yakin tarihiz :)
Rzgrn Sibelglgakn insallah ya bekletmesinler daha fazla gel ısırcam poponu çok nazlısın sen diyorum acaba ondan mı gelmiyor 😂😂
Bahar66 Sibelglgakn saglıkla kavusu in inşallah derlerdi 9 ac geciyor son günler gecmiyo gercekten aynen öyle
Nur1903 Bu gece 39 oluyorum benimde aynı ne açıklığım var ne bebek kanalda ne yalancı sancı resmen en ufak bir doğum belirtisi yaşamıyorum 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Sibelglgakn Rzgrn oyhhh maşallah babasida bende tembihliyoruz ama bos :)) annem her sabah arayıp hadi hadi diyor 🤦♀️ ama yok.
Senemufuk Sibelglgakn bende 39+3’üm ama bir türlü gelmiyor kızım ikinci çocuk erken gelir derler tamamen yalan yalancı sancılar her dakika doğum mu yapıyorum diye düşündürüyor ama bir türlü yapamadım doğumu😂
Sibelglgakn Senemufuk hahhahah gaz sancısı olsa ahh geldi diyorum. Yani o kadar sabırsız oldum ki. Allah bu dönemde sabri öğretiyor bizlere. Bide hani son haftalar diye tedirginde oluyor insan
Sibelglgakn balyanakoglum hahhaha canim ya hemen değişelim. Mizmizlaninca yok bekle diyor. 🤦♀️ kolaydi agrilarla merakla beklemek
Sibelglgakn Turkan11 🤗🤗 minnagin keyfi yerinde benimki gibi canımızı okuyorlar valla. Gece uyumak işkence vinçle yardımıyla donucem saga sola 🤗🤗