LamiyaCetinkaya Valla benim oğlan 37+5, normalde rahat 2 haftam var gibi ama şuan da doğursam fena olmaz diyorum😅 insan o kadar sabrediyor da son haftalar zorluyor en çok 🤷
Sibelglgakn LamiyaCetinkaya kuzum.hic belli olmuyor valla hersey yolundaysa 41 kadar bekletiyolar. Allahim hayirlisiyla güzel haberini alirim insallah 🤗
Sibelglgakn Mmrv00 ahh bende ondan korkuyorum. Sanirim bende suni ile başlayacağım. Allah yardımcımız olsun inşallah canım
imren91 Sibelglgakn 39+4 üm. Ne gelen var ne giden. Suni isteyeceğim. İçimde kaldıkça iyi mi diye endişe etmekten yoruldum . Pazartesi yatışı yapacağız .
Sibelglgakn imren91 sen kendin mi istedin ben doktora gidince mizmizlaniyorum ama hadi hadi beklersin hersey yolunda dedi. 41 hafta ol bi bakariz dedi.
NurSema01 36+6dayım haftaya kontrole gidicem doğurup gelsem keşke diyorum 😂 son haftalar gerçekten geçmiyor kaplumbağa daha hızlı gidiyor sanırım 🤔😂
Sibelglgakn NurSema01 ahh gelde hamislere sor son haftaları. Belimi karnimi tutup yürüyorum. Ama erken ki belki acilman olur hadi seni alıyoruz der 😇
Sibelglgakn Tugce1803 ahhhh canim ne cok sevindim. Nasil bi duygu acaba 😊 melegin yanında ne güzel. Allahim darısı tüm bebek bekleyen annelere inşallah sağ salim. 😇
Tugce1803 Sibelglgakn Ya ne desem az kalır gerçekten o kadar farklı bir duygu ki böyle bana baktıkça içim gidiyo😍Evlat çok farklıymış Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah🙏🏻
imren91 Sibelglgakn Yani doktorum dedi bana. Suni ile başlatalım diye. Biz artık beklemeyelim 41 i dedik.
balyanakoglum Sibelglgakn benimki de 41 e kadar beklemiyor ben beklemek istiyorum 😅 doktorları değişebiliriz 😅
Sibelglgakn imren91 ne güzel bana secenek sunmadi. Allahim hayirlisiyla sag salim.kucagina almayı nasip etsin. 🤗
Sibelglgakn Tugce1803 omur boyu sag salim mutlu huzurlu hayirli evlat olsun inşallah canım. Ne güzel 🤗
Sibelglgakn Rzgrn kesinlikle canim benim. Tabi dakikasının dolmasini bekliyo yavrularimiz. Insallah cok bekletmezler Yakin tarihiz :)
Rzgrn Sibelglgakn insallah ya bekletmesinler daha fazla gel ısırcam poponu çok nazlısın sen diyorum acaba ondan mı gelmiyor 😂😂
Bahar66 Sibelglgakn saglıkla kavusu in inşallah derlerdi 9 ac geciyor son günler gecmiyo gercekten aynen öyle
Nur1903 Bu gece 39 oluyorum benimde aynı ne açıklığım var ne bebek kanalda ne yalancı sancı resmen en ufak bir doğum belirtisi yaşamıyorum 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Sibelglgakn Rzgrn oyhhh maşallah babasida bende tembihliyoruz ama bos :)) annem her sabah arayıp hadi hadi diyor 🤦♀️ ama yok.