Rzgrn Sibelglgakn insallah ya bekletmesinler daha fazla gel ısırcam poponu çok nazlısın sen diyorum acaba ondan mı gelmiyor 😂😂
Sibelglgakn Rzgrn oyhhh maşallah babasida bende tembihliyoruz ama bos :)) annem her sabah arayıp hadi hadi diyor 🤦♀️ ama yok.
Senemufuk Sibelglgakn bende 39+3’üm ama bir türlü gelmiyor kızım ikinci çocuk erken gelir derler tamamen yalan yalancı sancılar her dakika doğum mu yapıyorum diye düşündürüyor ama bir türlü yapamadım doğumu😂
Sibelglgakn Senemufuk hahhahah gaz sancısı olsa ahh geldi diyorum. Yani o kadar sabırsız oldum ki. Allah bu dönemde sabri öğretiyor bizlere. Bide hani son haftalar diye tedirginde oluyor insan
balyanakoglum Sibelglgakn benimki de 41 e kadar beklemiyor ben beklemek istiyorum 😅 doktorları değişebiliriz 😅
Sibelglgakn balyanakoglum hahhaha canim ya hemen değişelim. Mizmizlaninca yok bekle diyor. 🤦♀️ kolaydi agrilarla merakla beklemek
Sibelglgakn Turkan11 🤗🤗 minnagin keyfi yerinde benimki gibi canımızı okuyorlar valla. Gece uyumak işkence vinçle yardımıyla donucem saga sola 🤗🤗
Senemufuk Sibelglgakn evet valla sancı geldi mi korku giriyor kalbime 😂ama kenf sancımla doğurmak istiyorum suni almadan
Sibelglgakn Rzgrn sanirim son dakikaya kadar haklarını kullanacaklar belli. Esimle Uzun konuşamıyorum artik nefesim kesiliyor 😊😊
Turkan11 Sibelglgakn evet oyle bende 36 37 haftalarda cok rahatlamisdim simdi yine cok yukari cikiyor mideme kadar nefes aldirmiyor eyilip kalkamiyorum
Gupssse Tugce1803 yaaa dogum yaptin mi cok sevindim rabbim Anali babali buyutmeyi nasip etsin mutlulukla huzurla buyut bebegini.😊
Sibelglgakn Turkan11 bide oyle bi itiyor kii allahim sanki ağzımdan çıkacak ayağı. Rabbım yardımcımız olsun valla zor.
yusufbebekk447 Sibelglgakn benim pazartesi 32 olacak doğacak diye korkuyorum .Kalsın istiyorum bazen de doğsun istiyorum karışık haldeyim .
Sibelglgakn yusufbebekk447 ohhh kuzum daha 32 hafta azcık daha dişini sık :) o kadar erken gelmesin. 36 dan sonra mizmizlan 😊 ben doktoruma 35 te mizmizlanmaya başladım :(