• Gebelik
  • Kaç haftalık hamilesiniz ve ne kadar kilo aldınız. ? 🥰

BurcuDilmem ilk gebeligimde 15 kilo aldım sonra Ye süt olur ye lohusasin aldım başımı gittim 2. Hamileliğinde ilk hamileliğinde doğum yaptığım kilo ile hamile kaldım 7 kilo aldım 2 buçuk yaşında oğlum var çok hareketli onun pesinde koşmaktan birde 9 ay boyunca mide bulantısı öldürdü bni…🤦‍♀️ inşllah bi 15 kilo verirsem doğum sonrası çok güzel olacak.. birde sabah akşam sade maden suyu içtim onun da faydası oldu canin..

threestar şimdiden endişeleniyorum çünkü kilo vermek zor oluyor. Boyumda kısa iyice topaç gibi oluyorum 😂 biraz daha dikkat edeceğim. Sağlık olsun bebeğimiz sağlıklı doğsunda bi şekilde veririz

20+5 hafta olduk ortalama 5 bucuk kilo aldim kilo alimim durdu bi haftadir bebesimde 380 gram bugun detayladi ogrendim almayanlar insallah son haftalarinizda günlük 2 kilo alirsiniz 👻🤣🤣

@BurcuDilmem yok aksine olmadı en fazla 2 3 kere oldu onun dışında kusma bulantı olmadı

BurcuDilmem 20. Haftam bitiyor 100 gram almışım 🙄 boyum 1.76 bide iskelet gibi kaldım. 58 kilo ile hamile kaldım şuan 50 kiloyum sadece 100 gram almışım. Karnım bile çıkmadı benim dümdüzüm hala garip bir şekilde duyanlar 5 ay biteceğini inanamiyor 🙄😅

Lraybrs bende oyle diyordumda 5 bitirdim 6 ya gechdim bendede dum duzdu.son iki gune karnim cikdi.ewim o kadar mutlu olduki😬🤣

Lraybrs 22 ye kadar benimde hiç karnım yoktu 22 sen sonra bir çıktı tam çıktı 😀

BurcuDilmem valla bende öyle millet nasıl kilo almıyor şaşırıyorum benim çevremdekilerde hep kilo aldı bende 28 haftadayım 15 kg aldım 😂

BurcuDilmem normal gayet zaten emzirirken veriliyor diyorlar benim çoğu arkadasım verdi ilk gebeliklerde çok kalmıyormuş kilo

B@BurcuDilmem#12332129 34 hafta🤲🏻 10 kilo🤩

Arnisa benim en az taktığım konu doğumdan sonra kilo olayı çünkü bünye olarak kolay kilo veriyorum ve genelde de çocukla ugrasmaktan emzirmekten falan kilo veriliyor diye çok duydum yakınlarımdan, yememem gerektiğinde yemeyen bir iradem var onlara güveniyorum galiba 😅😅