BurcuDilmem 4. Ayıma girdim sadece 1 kilo almışım Kilo almayıda çok istiyorum halbu ki 😊
Kaç haftalık hamilesiniz ve ne kadar kilo aldınız. ? 🥰
Hiçkimse kilo almamış kendimi kötü hissediyorum 😞 16 +3 de 5 kilo almıştım. Şuan 18 haftayı geçtim kaç kiloyum bilmiyorum 🤷♀️ Tartılmak istemiyorum 😄 umarım obez olmam doğuma kadar. Yemek çok yemiyorum ama çikolata puding yiyorum canım hep tatlı istiyor. Birde mentollü şeker ooff bayılıyorum. 1 paket yiyorum ortası delik olanın adı neydi ya . Artık markete gidince almıyorum çünkü hepsini yiyorum negüzel ferahlatıyo ama ooff
26+3 bende 6 kilo aldım ilaçlardan dehşet ayaklarım şişti sanki 5 kilosu onlar ahahah🙀 inşallah almadan daha giderim ama boğazım durmuyor inşallah benimde almam durur ve veririm😔
19+4 ikizlere hamileyim 7 kilo aldım 🌸🌼
- Düzenlendi
27+4 haftalığım 4 kilo aldım ☺️
Arnisa yaa bende var kesin bir sorun diye düşündüm valla kimse kilo almamış benim kilo aldı başını gidiypr anlamadım hiç birşey 😀
Nursel67 4 kilo mu ben kesin obez olacağım 😀
Damla2 Allah bağışlasın maşşalah 🥰🥰
BurcuDilmem 31.haftaya kadar 5 kilo aldım şuan 37 yım 11kilo aldım toplam😁
karabc bende hiç şiş olmadığı halde bu kilodayım ama 😀😀 senin ki Gine normal 😀😀
mry_mst Kilo almayı isteme istemem güzel birşey değil bu kilo 😀😀😀 insanın psikolojisini bozuyor 😀
BurcuDilmem 38+4 haftalıgız 14 kilo aldım
Bende 37 yim 10 kilo aldım 🙈
BurcuDilmem 31. haftadayım, 9-10 kilo aldım diyebilirim
34+4 üm 6 kilo almışım 😊
BurcuDilmem 26+5 Bu ay da 5 kg alıp 20 kg ile tamamlamış olduk 🤭
Arnisa eğer ideal kilonuzda ya da ideal kilonuzdan düşük hamile kaldıysanız hızlı almanız normal, benim ideal kilom 58 hamile kaldığımda 65 kiloydum su an 72’yim doktorum kaldırıyorsun diyor zaten kiloyu nereme aldım bilmiyorum sadece göbeğim büyüdü vücut ölçülerimde büyük bir değişim yok yani😀 Demek istediğim bu kilo alma verme kişisel eğer sizin de vücut kitle indeksiniz normalse zaten 16 kiloya kadar hamilelikte kilo alımı normal kabul ediliyor
@BurcuDilmem ama ben ilk hamile olduğumu öğrendiğim zaman 70 kiloydum boyum da 1.53 🤣🤣🤣🤣🤣 ilk üç ay 4 kilo verdim 26ıncı haftadan sonra 4 kilo aldım doktor çok iyi zaten boyun da kısa böyle devam et dedi 🤣🤣🤣
BurcuDilmem 36.haftadayım 10 kilo aldım🙄
28 hafta 12 kilo😑