Kizimveoglumm Melikeakkc sordum valla kabul etti bende beklemiyordum hatta eşim bir sorun olmaz demi deyip durdu olursa yapmayın falan dedğ doktor 38dolunca sorun olmuyor dedi 😇 sizin ilk gebelik mi
NurSema01 36+3 24 Ocakta günümüz doluyor ama erken gelecekmiş gibi hissediyorum artık kavuşmak istiyorum gelse iyi olur 😍
ipekipek Sult aynen bende çabuk toparlanmak için istiyorum. Eski postlara baktım happykidsde de burada da sezeryandan sonra hareket etmek korseyle daha kolay oluyor yazmışlar ama hangisinden alacağıma karar veremedim henüz araştırıyorum Bakalım :)
Kizimveoglumm Melikeakkc normal dogum olur diye gün vermemiştir benim sezeryan cnm o yüzden gün verdi hayırlısı olsun hakkımızda 😍😍😇
Mom092 Melikeakkc Eveeet 🥳 8 Ocak’ta 38+6 da kavusacaz prensesimleee 🌸 Sayılı gun cabuk gecer lafi yanlış gecmiyoooo😂
Nehirinannesii imren91 bende 2 ocakta 40 olacağım. Dr duruma göre yatış yapacağını söyledi. Bugün çatı oldum 1 cm açıklık varmış. Cumartesi Sünni sancı ile başlatabilirim belki doğumu dedi. Bakalım 🤦🏻♀️
Alfabetaa Melikeakkc 6 ocaga ne kaldı ki şurdaa hayırlısıyla kucagına alırsın inşallahh😁 benim ocak sonuuu 😬 35+5teyim dahaa 😁
Melikeakkc Alfabetaa allah yardım etsin valla ben evdeyim 9 aydır korona yüzünden ve evde yapmadığım şey kalmadı 😅 artık yapacak bişey bulamıyorum vakit geçirecek. Bana 1 gün sanki 2 gün gibi geliyor gece de uyuyamayınca az uyku ağrılar flan zamanı yavaşlatıyor 😞
Melikeakkc Alfabetaa hele bi de artık bebeğim hiç durmuyor ben yürüsem bile yine hareket ediyor canımı yakıyor ben uyucam ama o uyutmuyor 🙂