Melikeakkc 1prenses1prensim 38 i de doldurması gerekiyor dedi bana da. Biz cuma tam 38+0 oluyoruz ama 38+5 de alacak 🙂
1prenses1prensim Melikeakkc olabilir canm 38 in icinde veriyolarmis zaten tahlileri hallettm bugun de anesteziye gidicem bakalm bi belli olsa bende rahat edicem
Melikeakkc Fazis uygulamaya göre benimde son 16 ama plezenta yaşlanması var su sınırda çatı dar dedi sezeryana döndük bizde ☺️
Gulaysenkaya Melikeakkc size doktorunuz plesanta yaşlanması için bi açıklama yaptı mı yani noluyomus yaslaninca
Mommy2b Melikeakkc çatı darlığının bir aralığı var mı? Yani mesela az dar normal denenebilir çok dar kesin sezaryen gibi bir ayrım var mı biliyor musunuz? 🙄
Melikeakkc ipekipek hayırlı olur canım inşallah benimki de sınırda hayırlısıyla bir avazda alırız inşallah ☺️
Rabia30-Adem Melikeakkc bizim 7 ocak görünüyor son adet tarihime göre. Bugün nst de sancı çıktı cumartesi günü tekrar dan nst ye gireceğim bakalim ne olucak bekliyoruz sabırsızlıkla 🥰
alparslaninannesiii Rabia30-Adem nstde sancı değeri kaç çıktı ve siz hissediyor musunuz sancıyı nasıl bi sancı?
mrs_elisah ipekipek Ben penti den korse sipariş ettim gelmesini bekliyorum. doğumum normal görünüyor. Sezaryen doğumda korse ne zaman kullanılır bilemiyorum
ipekipek mrs_elisah Doktorum 1 hafta sonra kullanabilirsin dedi bana. Korseyi hangisinden sipariş verdin acaba ? Hangi modeli yani bende araştırıyorum şimdi baya ama karar veremedim
Nazliakm Melikeakkc bizimde tarihimiz 7 Ocak tam 39. Haftamıza denk geliyor yarında son kontrolüm var bir sıkıntı çıkmaz inşallah
mrs_elisah ipekipek Ben bunu sipariş ettim canım. Boyum 167 kilom şuan 74,5 35. Haftadayım. M beden istedim. https://www.penti.com/ten-seamless-sort-korse-zidPLSESRKR17IY-SKI
Kizimveoglumm Melikeakkc şuan 35+2 haftalıgız 38+1 sezeryan günümüzü aldık 19 ocak 😍😍😍😍 çok heycanlı coook
Kizimveoglumm Melikeakkc sordum valla kabul etti bende beklemiyordum hatta eşim bir sorun olmaz demi deyip durdu olursa yapmayın falan dedğ doktor 38dolunca sorun olmuyor dedi 😇 sizin ilk gebelik mi
Sibelglgakn Melikeakkc 38 + 6 uim yarin doktor kontrolü var 39 hafta olucam.ama gelen giden belirti yok habire icerde çekiştirip duruyor.:((