mrs_elisah Sult ben göbek bırakmasın diye kullanmayı düşünüyordum 😁 eskiden başörtü sararlarmış göbek kalmasın diye bende korse daha iyi sıkar diye düşündüm
Camurcu Melikeakkc 37+2 yız kuzum son gün 18 ocak görünüyor normal gözüküyor her açıdan şuan çatın da çok güzel dedi bekliyorum sancılarım gelsin diye 😕😄
Kizimveoglumm Melikeakkc sordum valla kabul etti bende beklemiyordum hatta eşim bir sorun olmaz demi deyip durdu olursa yapmayın falan dedğ doktor 38dolunca sorun olmuyor dedi 😇 sizin ilk gebelik mi
NurSema01 36+3 24 Ocakta günümüz doluyor ama erken gelecekmiş gibi hissediyorum artık kavuşmak istiyorum gelse iyi olur 😍
ipekipek Sult aynen bende çabuk toparlanmak için istiyorum. Eski postlara baktım happykidsde de burada da sezeryandan sonra hareket etmek korseyle daha kolay oluyor yazmışlar ama hangisinden alacağıma karar veremedim henüz araştırıyorum Bakalım :)
Kizimveoglumm Melikeakkc normal dogum olur diye gün vermemiştir benim sezeryan cnm o yüzden gün verdi hayırlısı olsun hakkımızda 😍😍😇
Mom092 Melikeakkc Eveeet 🥳 8 Ocak’ta 38+6 da kavusacaz prensesimleee 🌸 Sayılı gun cabuk gecer lafi yanlış gecmiyoooo😂
Nehirinannesii imren91 bende 2 ocakta 40 olacağım. Dr duruma göre yatış yapacağını söyledi. Bugün çatı oldum 1 cm açıklık varmış. Cumartesi Sünni sancı ile başlatabilirim belki doğumu dedi. Bakalım 🤦🏻♀️