gulapikk bende öyleydim su midemi bulandiriyordu sadece erikli markamsu icebildim hepsini denedim tek tek bende sudan çok çektim :(

gulapikk limonlu da denedim miğdemi maf etti iyice içine çubuk tarçın attım olmadı inş içebilirsiniz

Yelizimmmm3447 benimde normladi bende onemsemiyordum şimdi 37 yım 2 hafta önce doktora gittim böbreklerinde su içmezeen hasar kalacak dedi dolgunluk var dedi ultrasona falan girdim ve bebeğin suyu sınırda dedi

@gulapikk Bende aynı sizin gibiydim 2 gündür limonlu su içiyorum bi deneyin isterseniz 😊

Bende içemiyorum kolay kolay ama içindede lavabodan cıkamıyorum bu durum zorluyor beni 😢

Aysemsiler ben su içmeyi normalde çok seviyorum zaten ama bu iki haftadır benim midemi bulandırıyor içmediğim için rahat değilim o yüzden sordum bebek susuz kalmasın diye korktum biraz 🤭

Ben açıkçası biraz tuzlu ekşi şeyler yedikçe içesim geliyor. Gözümün önüne hep dolu şişe koyuyorum bisey yer yemez içiyorum. Boş mideye benim de bulantı yapıyor ama bulantılarınız azalınca daha rahat içersiniz

gulapikk ayyy bende hiç içemedim midemi bulandırıyordu litreyi düşünemiyorum bardak zor içtim. Bide şunu fark ettim su ışık olursa kusuyorum ama hafif soğuk olursa kana kana içiyorum. Çok soğuk içmeyin ama yanlış olmasın 😇

gulapikk bende bulantı dönemlerinde öyleydim. Özellikle sabah bulantilarim çok olurdu ilaç almam gerekirdi. Sırf kusmayayim diye akşamları almaya başladım. Zorlama çünkü bu seferde seni kusturur. Oda zararlı. Akşamları içmeye çalış veya bulantın geçtiğinde içmeye çalış. 🙂

tubiii0106 poşet yeşil çay koydum 2 litre suya 1 salatalık dildim yarım da limon koydum şimdi içebiliyorum şuan inşallah içerim de böyle hep🥰

gulapikk doktorum bana içmekte zorlanıyorsan Bi şişeye limon at birine tarçın at tatlandır iç dedi. Doktorunuza danışarak deneyebilirsiniz

gulapikk ben 1,5 kitrelik sulardan alıyorum içinede limon atıyorum faydasını gördüm deneyebilirsiniz.

gulapikk merhaba , su markanızı değiştirin bence. Ben de işteyken farklı bir marka var suyu içemiyorum ama evdeki suyu içebiliyorum . Bazı hazır suların tadı kuyu suyu gibi geliyor midemi bulandırıyor. Ben de 15+3 üm şuanda, su ile ilgili sorunum tam bu zamanlarda başladı ama zorlayarak da olsa 3 litre içiyorum her gün. Su içmek yemek yemek kadar önemli bu dönemde.

gulapikk 24 haftaya gircem bende su içemiyorum normalde de çok içen biri değildim ztn ne kdr zorlasamda 4-5 bardaktan yukarı çıkmıyor 🤦‍♀️ inşallah bi sorun olmaz.