@gulapikk Bende aynı sizin gibiydim 2 gündür limonlu su içiyorum bi deneyin isterseniz 😊

Bende içemiyorum kolay kolay ama içindede lavabodan cıkamıyorum bu durum zorluyor beni 😢

Aysemsiler ben su içmeyi normalde çok seviyorum zaten ama bu iki haftadır benim midemi bulandırıyor içmediğim için rahat değilim o yüzden sordum bebek susuz kalmasın diye korktum biraz 🤭

Ben açıkçası biraz tuzlu ekşi şeyler yedikçe içesim geliyor. Gözümün önüne hep dolu şişe koyuyorum bisey yer yemez içiyorum. Boş mideye benim de bulantı yapıyor ama bulantılarınız azalınca daha rahat içersiniz

gulapikk ayyy bende hiç içemedim midemi bulandırıyordu litreyi düşünemiyorum bardak zor içtim. Bide şunu fark ettim su ışık olursa kusuyorum ama hafif soğuk olursa kana kana içiyorum. Çok soğuk içmeyin ama yanlış olmasın 😇

gulapikk bende bulantı dönemlerinde öyleydim. Özellikle sabah bulantilarim çok olurdu ilaç almam gerekirdi. Sırf kusmayayim diye akşamları almaya başladım. Zorlama çünkü bu seferde seni kusturur. Oda zararlı. Akşamları içmeye çalış veya bulantın geçtiğinde içmeye çalış. 🙂

tubiii0106 poşet yeşil çay koydum 2 litre suya 1 salatalık dildim yarım da limon koydum şimdi içebiliyorum şuan inşallah içerim de böyle hep🥰

gulapikk doktorum bana içmekte zorlanıyorsan Bi şişeye limon at birine tarçın at tatlandır iç dedi. Doktorunuza danışarak deneyebilirsiniz

gulapikk ben 1,5 kitrelik sulardan alıyorum içinede limon atıyorum faydasını gördüm deneyebilirsiniz.

gulapikk merhaba , su markanızı değiştirin bence. Ben de işteyken farklı bir marka var suyu içemiyorum ama evdeki suyu içebiliyorum . Bazı hazır suların tadı kuyu suyu gibi geliyor midemi bulandırıyor. Ben de 15+3 üm şuanda, su ile ilgili sorunum tam bu zamanlarda başladı ama zorlayarak da olsa 3 litre içiyorum her gün. Su içmek yemek yemek kadar önemli bu dönemde.

gulapikk 24 haftaya gircem bende su içemiyorum normalde de çok içen biri değildim ztn ne kdr zorlasamda 4-5 bardaktan yukarı çıkmıyor 🤦‍♀️ inşallah bi sorun olmaz.

gulapikk ben su icmeyi hiç sevmem 🥺🥺 ama doktorum ısrarla su iç diyor.. limon nane yapraği felan atarak denedim. Ne yaparsan yap olmuyor ama mecburiyetten yanıma şise doldurup koyuyorum gördükçe içiyorum..

gulapikk 19 haftamdayım bende ara ara içememezlik oluyordu yani cok zevk alarak su içtigim söylenemez zaten ama sürahi ve bardagım hep yanim da baktıkca içiyor aksama bi bakıyorum 2 3 sürahi bitmiş . Bi dönem hiç içemiyordum doktorum içine yesil elma işte azcık limon koyup tadını degiştirerek içmemi söyledi . Sende böyle bir deneyebilirsin .

Miniko2 merhaba. Bende hiç su içmeyi sevmiyordum hatta icmezdimde. Ama şuan mecbur içmek zorundayım. Hamileliğimin ilk zamanları çok kustugum için maalesef icemiyordum. Ama sonra bı bardak belirledim kendime 300 ml onu en aşağı 7 kere içmeye çalışıyorum . Tabi bazen içemiyorum o ayrı 🙈 ama ne kadar su o kadar iyi diye biliyorum. Ve çok ılık su içemiyordum onun yerine hafif soğuk içiyorum daha kolay oluyor . Bazende suyun içine pekmez koyuyorum bı dikişte içiyorum öyle olunca. Sana da fikir olur belki 🥰

gulapikk bende içemiyorum , evet su ve içerisine yarım limon sıkıp ancak öyle içebiliyorum birşey de olacağını sanmıyorum sonuç da C vitamini bir de böyle deneyin bence hiç içememekten daha iyidir .

gulapikk Canım bu tarifin bi zararı yok mu hamileyken? Bitki çayları yasak dedi doktorum. Bu karışımı zayıflamak için içiyordum ben