gulapikk yesilçay sakncali olablir cnm bi onu arastrda oyle ic
Hamilelikte su içememek
gulapikk ben 1,5 kitrelik sulardan alıyorum içinede limon atıyorum faydasını gördüm deneyebilirsiniz.
gulapikk merhaba , su markanızı değiştirin bence. Ben de işteyken farklı bir marka var suyu içemiyorum ama evdeki suyu içebiliyorum . Bazı hazır suların tadı kuyu suyu gibi geliyor midemi bulandırıyor. Ben de 15+3 üm şuanda, su ile ilgili sorunum tam bu zamanlarda başladı ama zorlayarak da olsa 3 litre içiyorum her gün. Su içmek yemek yemek kadar önemli bu dönemde.
gulapikk ben su icmeyi hiç sevmem 🥺🥺 ama doktorum ısrarla su iç diyor.. limon nane yapraği felan atarak denedim. Ne yaparsan yap olmuyor ama mecburiyetten yanıma şise doldurup koyuyorum gördükçe içiyorum..
gulapikk 19 haftamdayım bende ara ara içememezlik oluyordu yani cok zevk alarak su içtigim söylenemez zaten ama sürahi ve bardagım hep yanim da baktıkca içiyor aksama bi bakıyorum 2 3 sürahi bitmiş . Bi dönem hiç içemiyordum doktorum içine yesil elma işte azcık limon koyup tadını degiştirerek içmemi söyledi . Sende böyle bir deneyebilirsin .
Miniko2 merhaba. Bende hiç su içmeyi sevmiyordum hatta icmezdimde. Ama şuan mecbur içmek zorundayım. Hamileliğimin ilk zamanları çok kustugum için maalesef icemiyordum. Ama sonra bı bardak belirledim kendime 300 ml onu en aşağı 7 kere içmeye çalışıyorum . Tabi bazen içemiyorum o ayrı 🙈 ama ne kadar su o kadar iyi diye biliyorum. Ve çok ılık su içemiyordum onun yerine hafif soğuk içiyorum daha kolay oluyor . Bazende suyun içine pekmez koyuyorum bı dikişte içiyorum öyle olunca. Sana da fikir olur belki 🥰
gulapikk canım bende ilk aylarımda bulantı ve kusmadan ötürü içemezdim ama mecbur içmeliyiz kussan bile içmeni öneririm
tubiii0106 ben doktoruma hangi bitki çaylarını tüketebilirim kabızlık yaşıyorum dediğimde kayısı ve yeşil çay dedi. Abartmadan içebilirsin dedi. Günde 1 defayı geçmemek şartıyla tüketebiliyorum yeşil çayı probiyotikli ananaslı olanını kullanıyorum ben 🥰
gulapikk bende bu durumdaydım bir hafta öncesine kadar 9 haftalık hamileyim aşırı bulantım ve kusmam oluyordu ama bulantılarımın çoğu su içtikten sonra oluyordu doktorumla görüştüm bu durumu sudan tiskinme olmuş olabilir dedi suyu sade içme dedi içine bir dilim limon koyabilirsin çubuk tarçın elma koyup öyle içersen pek fazla bir bulantın olmaz dedi sanada tavsiye ederim bende çok işe yaradı bir tavsiyemde suyu direk hepsini içme yudum yudum iç bir bardak suyu 10 dk da falan iç bu sayede bulantın olmaz canım
gulapikk bende aynıyım ve çok şaşırıyorum gebelik öncesi hiç su sorunum yokken şu an zorla içiyorum niye böyle oldu bilmiyorum 🤷♀️