Merhaba kızlar, normal yaşantımda 3-4 litre su tüketirdim hatta çok severdim. Hamileliğimde de bir süre tükettim şimdi 15+4 olduk neredeyse 1-2 haftadır su içemiyorum midemi bulandırıyor inanılmaz derecede. Ve bu suyu içmem gerek. Sizde böyle bir durumla karşılaştınız mı? Çözüm önerileriniz nelerdir suyu nasıl içebiliyorsunuz 🤭

24 haftalığım bende içemiyorum su en fazla günde 4 bardak 🥴 ama allahtan suyumuz iyi cıkıyor Bi sıkıntı çıkmıyor kontrollerde

gulapikk bende öyleydim su midemi bulandiriyordu sadece erikli markamsu icebildim hepsini denedim tek tek bende sudan çok çektim :(

gulapikk limonlu da denedim miğdemi maf etti iyice içine çubuk tarçın attım olmadı inş içebilirsiniz

Yelizimmmm3447 benimde normladi bende onemsemiyordum şimdi 37 yım 2 hafta önce doktora gittim böbreklerinde su içmezeen hasar kalacak dedi dolgunluk var dedi ultrasona falan girdim ve bebeğin suyu sınırda dedi

@gulapikk Bende aynı sizin gibiydim 2 gündür limonlu su içiyorum bi deneyin isterseniz 😊

Bende içemiyorum kolay kolay ama içindede lavabodan cıkamıyorum bu durum zorluyor beni 😢

Aysemsiler ben su içmeyi normalde çok seviyorum zaten ama bu iki haftadır benim midemi bulandırıyor içmediğim için rahat değilim o yüzden sordum bebek susuz kalmasın diye korktum biraz 🤭

Ben açıkçası biraz tuzlu ekşi şeyler yedikçe içesim geliyor. Gözümün önüne hep dolu şişe koyuyorum bisey yer yemez içiyorum. Boş mideye benim de bulantı yapıyor ama bulantılarınız azalınca daha rahat içersiniz

gulapikk ayyy bende hiç içemedim midemi bulandırıyordu litreyi düşünemiyorum bardak zor içtim. Bide şunu fark ettim su ışık olursa kusuyorum ama hafif soğuk olursa kana kana içiyorum. Çok soğuk içmeyin ama yanlış olmasın 😇

gulapikk bende bulantı dönemlerinde öyleydim. Özellikle sabah bulantilarim çok olurdu ilaç almam gerekirdi. Sırf kusmayayim diye akşamları almaya başladım. Zorlama çünkü bu seferde seni kusturur. Oda zararlı. Akşamları içmeye çalış veya bulantın geçtiğinde içmeye çalış. 🙂

tubiii0106 poşet yeşil çay koydum 2 litre suya 1 salatalık dildim yarım da limon koydum şimdi içebiliyorum şuan inşallah içerim de böyle hep🥰