1 erkek annesiyim. Mayista sağlıksız gebelik olduğu için kurtaj olmuştum. Bu sefer miniğim annesini tutundu galiba insallah. O yüzden cinsiyet konusunda cok heycanli değilim Rabbim sağlık versin yeterki. Ama düşüncelerimi söylecek olursam oğluma erkek kardeş olsun diye düşünüyorum ama kızımda olursa fena olmaz hani 🌸💙
Ağustos 2021 anneleri bu 9 ayı birlikte geçirelim .birbirimize destek olalım
Fatma8997 2. Gebeliği benimde bizde sürpriz oldu
Yusufaras81 bizimde 8 ağustos gözüküyor🤗
Nagihan37 3 buçuk yaşında 1 kızım 1 yaşında kızım ve bu baya baya büyük süpriz bize çok korkuyorum 2 bebek 1 çocukla nasıl yetişeceğim diye rabbim kolaylığını versin.
Yusufaras81 👍🏻 Biz de bugün tam 7 haftalık olduk 😍
5+1🎀🐥
Merhaba tatlı anneler ben 6+1 haftalık hamileyim yani son adet tarihime göre öyle görünüyor ben 10 ay önce 16 haftalık bebeğimi düşürdüm suyu gelmişti kanama vardı ayrıca 6 haftalıktan beri kanaması vardı düştü. Şimdi ilk hamilelere soruyorum bu haftalarda ani hareketle kasığımda batma hissi oluyor arada ağrıyorda normal mi herkes normal diyor ama çok endişeliyim.
Sselma canım kalp atışı için ne zaman çağırdı
5 haftalık benim de. Daha 2 gün önce öğrendim kese görünmez diye doktora gitmedim. Sadece beta değerimin 89 olduğunu öğrendim sağlık odağından. Sizce görünür mü, gideyim mi ?
kubraannecikk1 benim de olmuştu korkmuştum ama normalmiş. Yatakta yana doğru geçerken kasığım çok ağrımıştı.
6+3 bende burdayım❤️
İkiz olan var mı aramizda 😊
Sselma Benim vardı . 2 kese görmüştük. Biri sağlıksız çıktı keselerimden . Sağlıklı olan ile devam ediyorum şu an
Bende şuraya yerleşeyim bari 😍
Dahadün öğrendim çok sürpriz oldu benim için.. 9 Aylık bir bebeğim daha var 🥰