• Gebelik
  • Ağustos 2021 anneleri bu 9 ayı birlikte geçirelim .birbirimize destek olalım

1 erkek annesiyim. Mayista sağlıksız gebelik olduğu için kurtaj olmuştum. Bu sefer miniğim annesini tutundu galiba insallah. O yüzden cinsiyet konusunda cok heycanli değilim Rabbim sağlık versin yeterki. Ama düşüncelerimi söylecek olursam oğluma erkek kardeş olsun diye düşünüyorum ama kızımda olursa fena olmaz hani 🌸💙

Nagihan37 3 buçuk yaşında 1 kızım 1 yaşında kızım ve bu baya baya büyük süpriz bize çok korkuyorum 2 bebek 1 çocukla nasıl yetişeceğim diye rabbim kolaylığını versin.

Sselma 13 kasım 😊 inşallah biz de görürüz keseyi☺️

Merhaba tatlı anneler ben 6+1 haftalık hamileyim yani son adet tarihime göre öyle görünüyor ben 10 ay önce 16 haftalık bebeğimi düşürdüm suyu gelmişti kanama vardı ayrıca 6 haftalıktan beri kanaması vardı düştü. Şimdi ilk hamilelere soruyorum bu haftalarda ani hareketle kasığımda batma hissi oluyor arada ağrıyorda normal mi herkes normal diyor ama çok endişeliyim.

5 haftalık benim de. Daha 2 gün önce öğrendim kese görünmez diye doktora gitmedim. Sadece beta değerimin 89 olduğunu öğrendim sağlık odağından. Sizce görünür mü, gideyim mi ?

Fatma8997 benimde 3.gebeliğim banada sürpriz oldu 13 ve 12 yaşında 2 tane çocuğum var hayırlısı inşallah herşey yolunda gider hepimiz için

Sselma Benim vardı . 2 kese görmüştük. Biri sağlıksız çıktı keselerimden . Sağlıklı olan ile devam ediyorum şu an

Bende şuraya yerleşeyim bari 😍
        Dahadün öğrendim çok sürpriz oldu benim için.. 9 Aylık bir bebeğim daha var 🥰