• Gebelik
  • Ağustos 2021 anneleri bu 9 ayı birlikte geçirelim .birbirimize destek olalım

Huzurmelegim_28 bizimde ilkte göstermiyordu da ben ultrasondan yarım saat önce bol çikolata yedim daha hareketli oluyorlarmış bi de doktorum biraz dürttü. Neden sezaryen olacaksınız kendiniz mi istediniz

Cnskrdmr yok çikolata fayda etmedi yedim öksürttü doktor ama yok göstermedi bugun yine gidicecem belki gösterirr
    tüp bebek bizimki direk sezeryan dedi bende zaten riske atmak istemiyorum herhangi bir şekilde

Feride-42 bu arada hayırlı olsun sağlıkla kicaginzia alın insallah

Bizde dün 19+1 de kesin olarak öğrendik ERkek olacakmış. 2 oğlan anası olacağım nasipse :)

aytn123 Aynı bende 12. Haftada kıza benziyo demişti 2 ay sonraya gel dedi 18+4 e denk geliyo haftaya gidicez o zaman netleşecek inşallah 😊

Nghnyvz0408 Allah sabır versin canım. Seni bekleyecekler cennette inşallah seni almadan girmeyecekler hatta o açıdan düşünüp mutlu ol. 6 yaşında oğlum var. Çok şükür Rabbime sağlıkları yerinde olsun kız erkek farketmiyor. İnsan sadece değişik olsa diye özeniyor ama önceliğimiz sağlıklı hayırlı evlat olmaları.

betusumm aynen öyle canm çok sağol allah razı olsun. Benim de 6 yaşında bi oğlum var ikinci oğlumuzu bekliyoruz inşaallah sağlıkla kavuşalım hepimiz allahım kaybeden tüm annelere sabır versin. Gerçekten önemli olan sağlıkla kavuşmak 💕💕

16+2 kızımda annesi gibi Ağustos çocuğu olcak 😊
            13 haftalıkken kız dedi ama yarın kesin belli olcak cinsiyet inşallah 🙏