• Gebelik
  • Ağustos 2021 anneleri bu 9 ayı birlikte geçirelim .birbirimize destek olalım

Cnskrdmr geç döllenmeyse 6 hafta değilsindir, 4 hafta olabilir. Kalp atışını duyamazsan bebeği göremezsen endişe etme sakın.
Ben 6+1 de bebişimi gördüm 7+1 de kalbini duydum tabi herkeste farklı olabiliyor inşaAllah sağlıkla alırsın kucağına

EcemUgur01 sağlıklı olsun da ben geç duysam da olur. Sadece kalp atışını bir an önce duysam rahatlayacakmışım gibi hissediyorum o yüzden merak içindeyimm

Ağustos 2021 anneleri hamilelik nasıl gidiyor bakalım kaçıncı hafta oldunuz kalp atışları duydunuz mu 😍 biz 7hafta 4 günlük olduk bile 😍

Sselma ben 6+6 dayım kalp atışı için Perşembe günü gideceğim doktora inşallah duyarım. Sen duydun mu kalp atışını? Aşırı mide bulantısı var bende uyku haram yemek yemek haram her şeyden midem bulanıyor

7 gün sonra
      5 gün sonra

34meray50 12.haftaya denk geliyor sanırım ayın 25 i. Belli oluyormuymuş o haftalarda cinsiyet. 🤔 Bende şuan 9+5 im. 3 şubatta randevum var ama doktor henüz cinsiyet belli olmaz dedi 😊

Sselma bunu biraz yukarı çıkartalım mı 🥺 benle benzer şeyleri yaşayanlarla konuşmaya ihtiyacım var da 🥲 napıyorsunuz siz de çok duygusal mısınız? bulantılarınız var mı? aşeriyor musunuz?

Sselma benim de 26 Ağustos görünüyor, ama daha önce olacağını düşünüyorum şimdilik iyi Şükür 🙏

Selinda nolur şu post biraz yukarı çıksın ya bi tek ben mi aşırı duygusalım ya da bi tek ben mi sürekli sanki 40 derece sıcağın altındaymışım gibi yanıyorum çok merak ediyorum AĞUSTOS ANALARIII NERDESİNİİİİZZZ 😂