Damlayagmur bende aynı şekilde canım serum taktırdım ilaç falan kullanıyorum ancak öyle idare ediyorum
Ağustos 2021 anneleri bu 9 ayı birlikte geçirelim .birbirimize destek olalım
Benımde 5 haftalık gorunüyor fakat adet tarıhıme göre 7 haftalık olması gerek doktor geç dollenme dedi keseyı gordu ama çok küçüktü sizlerin kalp atısını duydugunuz zamanlar beta degeriniz kaçtı ? Önceden 26 haftalık bi kaybım var o yuzden herseyden korkuyorum emin olamıyorum:(
Busra_Bozkurt inşallah güzel haberler alırsınız ve kalp atışını duyarsınız miniğinizin☺️❤️
Nesim insallah 😊
Cnskrdmr bana da rahmin geriye dönük gibi birşey söyledi, sorun olur mu dediğimde hayır demişti.
Merhabalar herkese 6.haftadan sevgilerle Allah’ım yavrularinizi sizlere bağışlasın sağlıkla dogsunlar inşallah nasipse 3.evladimi alacağım kucağıma 5+5te gittim kese görünmedi Çarşamba gideceğim tekrar inşallah görünür dualarınızı bekliyorum 💞💞
Sselma 🤲🏻🧿❤️
6+6 haftayım bende kızlar 6+1 ken duyduk kalp atışını Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah
eymenayaz dualarımız seninle inşallah iyi haberler alırsın buraya yaz
Zeynep-1999 bende 6+5 im bugün dün duyduk kalp atısını duyduk şükür ama bana kese küçük geldi biraz canım sıkıldı
Sabihanur1 teşekkür ederim canım yazacağım inşallah 🥰
Sabihanur1 öyle şeyler düşünüp strese sokma kendini şükret görmüşsün bebek de iyi maşallah mutlu ol merak etme gelişecektir zamanla
eymenayaz inşallah canım çok sağol dün çok stres yaptım şimdi iyiyim şükür😊🌸
Sabihanur1 canım doktor kese küçük falan demediyse sıkma canını bize küçük gelebilir ama bebeğe göre zamanla oda büyür
Zeynep-1999 doktora dedim kese küçük gözüküyor diye evet biraz küçük ama bebek kalp atımı gayet iyi zamnla büyür dedi inşallah hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız
6+3 🤰🏼👋🏻
Sule00 🌸🌸kalp atısını be keseyi gördünmü canm