• Gebelik
  • Ağustos 2021 anneleri bu 9 ayı birlikte geçirelim .birbirimize destek olalım

Damlayagmur bende aynı şekilde canım serum taktırdım ilaç falan kullanıyorum ancak öyle idare ediyorum

Benımde 5 haftalık gorunüyor fakat adet tarıhıme göre 7 haftalık olması gerek doktor geç dollenme dedi keseyı gordu ama çok küçüktü sizlerin kalp atısını duydugunuz zamanlar beta degeriniz kaçtı ? Önceden 26 haftalık bi kaybım var o yuzden herseyden korkuyorum emin olamıyorum:(

duygu54

duygu54 sağlıkla gelişsin ve 20 gün sonra gittiğinizde duyarsınız inşallah kalp atışını😍

Sselma keseyi karından göremedi sonra alttan bakınca gördü geç döllenme dedi. Bi de rahmim arkadaymış kötü bir şey mi bilmiyorum. Kalp atışını ne zaman duyarım sizce. Şu an 5+3 görünüyorum gittiğimde 5+0 dı. Ne kadar olduğunu da ölçemedi geç döllenme olduğu için

Cnskrdmr bana da rahmin geriye dönük gibi birşey söyledi, sorun olur mu dediğimde hayır demişti.

Merhabalar herkese 6.haftadan sevgilerle Allah’ım yavrularinizi sizlere bağışlasın sağlıkla dogsunlar inşallah nasipse 3.evladimi alacağım kucağıma 5+5te gittim kese görünmedi Çarşamba gideceğim tekrar inşallah görünür dualarınızı bekliyorum 💞💞

6+6 haftayım bende kızlar 6+1 ken duyduk kalp atışını Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah

Sabihanur1 öyle şeyler düşünüp strese sokma kendini şükret görmüşsün bebek de iyi maşallah mutlu ol merak etme gelişecektir zamanla

Sabihanur1 canım doktor kese küçük falan demediyse sıkma canını bize küçük gelebilir ama bebeğe göre zamanla oda büyür

Zeynep-1999 doktora dedim kese küçük gözüküyor diye evet biraz küçük ama bebek kalp atımı gayet iyi zamnla büyür dedi inşallah hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız