Tabloya göre trisomy 21 ve trisomy 18 1:300 den yukarıysa riskli demek ..doktor hanım öyle demişti bana..benşm biri 1:300- diğeri 1:298 çıktı.risklisin yaştan dolayı dedi..umrumdada değil.ultrason benim için önemli.

Amniyosentez yaptırıp bebeği düşüremem.düşük riski var dedi .

Emel38 trisomy 13/18+ NT 1:10000. İkili test:1:70. Kombine risk 1:209. Yas riski 1:575 Degerler boyle

Ned tablo şeklinde fotoğraf var mı?

• Ned bunu yanıtladı.

Ned

Ned ben de nıpt denen tam detaylı bir test yaptırdım sonucunu bekliyorum bnm yaşım 39 çok iyi anlıyorum sizi doktorum mutlaka yaptır riskli yaşlar dedi Allah bize güzel haberler nasib etsin inşallah🙏

• Ned bunu yanıtladı.
        • Ned bunu beğendi.

Baby2021 amin amin amin insallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Rabbim bize kaldiramayacagimiz yük vermesin insallah bende bir test yaptirdim bugun sonucu 2 haftayi bulurmus Ankara’ya laboratuvar a gidicekmis ismini tam hatırlayamiyorum esim ilgilendi daha cok kafa dalgin olunca insallah hepimizinki temiz cikar hayirli haberler insallahh🙏🏼

Ned evet o stres bende 5 ay boyunca sürdü berbat bi hamilelik geçirdim kendime gelir gelmez sorduğum ilk soru bebek nasıl bana doğruyu söyleyin di 😔işkence gibiydi genel anesteziden ayıldım bebeği gördüm çok şükür dedim sende içini ferah tut güzel düşün ve hep rabbimden hayırlısını iste canım ❤️Dularım seninle haber et son durumları merak ederim

• Ned bunu yanıtladı.
          • Ned bunu beğendi.

Rabianida Allah razı olsun sizden🙏🏼 Rabbim sağlıklı, uzun ömürler nasip etsin evlatlarımıza bir kızım daha var 3.5 yaşında hepsini korusun Rabbim 🙏🏼🙏🏼 İnsallah testimin sonucu guzel bir sekilde yazmak nasip olur buraya Rabbim’e sığındım sesimi duysun insallah🙏🏼🙏🏼

Ned benim bi hormonum yüksek cıktı diye ilk doktorum down sendromlu olabilir demişti ağlamaktan cok kotu olmustum perinatolojiye yönlendirdi amniyosentez yaptır dediler ama yaptırmadım suan 25+5 im maşallah herşeyi iyi sağlıklı bence üzülmeyin ben doktorumu değiştirdim ondan sonra suanki doktorum cok iyi içimi ferahlatıyor ilk doktorum gibi patavatsız değil iyiki de değiştirmişim

yani bişey cıkmadı cok karsılasılan bi durum ama net değil üzülüp bebeğinizi de üzmeyin hersey olacagına varır

• Ned bunu yanıtladı.
            • Ned bunu beğendi.

Ned googleye hızlı resim yükle yaz. Fotoyu ekle ve linki buraya yapıştır

• Ned bunu yanıtladı.

Yasminmistik tam emin değilim ama 30 dan sonraki gebelikler Risk grubuna giriyor.arkadaşım 34 yaşında onada riskli demişler.ama kan ve ultrasonundan güzel çıkmış.