sdkince Asc-18 inşallah canım ya ama insan düşündükçe doğum anını geriliyor birde malum pandemi var Allah yardımcımız olsun.
Asc-18 Kzysda valla canm geçen ay gittiğimizde çok az kilo almıştı ama doktor normal demişti bakalım önümüzdeki hafta gidicez inşallah kilo almistr
Yldz3 Beyza_yzk evet benim ilk doğum ama İnan ki 5 dk oturamıyorum bende kimsem yok herşeyi tek başıma yapıyorum yemek bulaşık çamaşır yapmasan kalıyor işler sana bakıyor ama çocuklu olmak daha da zor Allah size de yardım etsin 🤲
Beyza_yzk Yldz3 Amin canım hepimize inşallah seninle şakalaştık saat 4 den beri geçmeyen bir bel ağrım var artık hayırlısı olsun bakalım 🤲
Mom092 Asc-18 Ev temizligim haric hersey hazir ☺️ Sira minigimin gelmesinde 💖 İnsallah hepimiz sag salim kucagimiza aliriz 🤲🏻 Rabbim kolay dogumlar nasip etsin 🌸
Srhtzlyh Nur12selin hazırlarsın bakalım eşyalar tamamlanınca çanta hazırlamakta bişey yok listeye bakiyosun koyuyorsun. En oyalayan şey şu mesela zıbın yazmışsın acaba hangi zıbını koysam diye düşünüyosun 😅😅
Yldz3 Beyza_yzk ay canım çantanı hazırlasaydın ondan sonra sağlıkla gelsin bebiş İnşAllah sen bugün yıka hazırla başka bi işle uğraşma
Beyza_yzk Yldz3 Valla geceden uyuyamayınca birşeyleri hazırlayayım bari dedim biraz hazırladım şimdi doktordayım heyecan tavan 🙈