Asc-18 Eavsar hazırla canım valla ne olacağı belli olmaz zaman geçtikçe insanın vücududa el vermiyor bazı seylere
Seliminannesi23 Asc-18 yukarlarda hareketleri hissediyorsan donmustur cnm bnm de oyle cunku onceden hep rahim çde hissederdim 34 den sonra yukarlarda 🤲🏻😍
Beyza_yzk Yldz3 İlk doğum mu senin canım adet ağrısı dışında kasıklarıma bazen bir sancı giriyor hareket edemiyorum doktorum da zaten bol bol dinlen Ocağa atabilelim dedi ama evde bir çocukla ne mümkün
Yldz3 Beyza_yzk evet benim ilk doğum ama İnan ki 5 dk oturamıyorum bende kimsem yok herşeyi tek başıma yapıyorum yemek bulaşık çamaşır yapmasan kalıyor işler sana bakıyor ama çocuklu olmak daha da zor Allah size de yardım etsin 🤲
Kzysda Asc-18 Hamilelikte bebeğinin karnı geriden gelen küçük olan varmı suyu kanı iyi sadece karnı geri 35 4 haftalık 2 kg 😔😔😔😔1 haftada 70 gram almış
Asc-18 Kzysda valla canm geçen ay gittiğimizde çok az kilo almıştı ama doktor normal demişti bakalım önümüzdeki hafta gidicez inşallah kilo almistr
sdkince Asc-18 inşallah canım ya ama insan düşündükçe doğum anını geriliyor birde malum pandemi var Allah yardımcımız olsun.
Beyza_yzk Yldz3 Amin canım hepimize inşallah seninle şakalaştık saat 4 den beri geçmeyen bir bel ağrım var artık hayırlısı olsun bakalım 🤲
Mom092 Asc-18 Ev temizligim haric hersey hazir ☺️ Sira minigimin gelmesinde 💖 İnsallah hepimiz sag salim kucagimiza aliriz 🤲🏻 Rabbim kolay dogumlar nasip etsin 🌸
Srhtzlyh Nur12selin hazırlarsın bakalım eşyalar tamamlanınca çanta hazırlamakta bişey yok listeye bakiyosun koyuyorsun. En oyalayan şey şu mesela zıbın yazmışsın acaba hangi zıbını koysam diye düşünüyosun 😅😅
Yldz3 Beyza_yzk ay canım çantanı hazırlasaydın ondan sonra sağlıkla gelsin bebiş İnşAllah sen bugün yıka hazırla başka bi işle uğraşma