Asc-18 Evet ocak anneleri sıra bize geliyor yavaş yavaş neler yaptınız hazırlıklar ne durumda ben çok heyecanlıyım siz ne durumdasiniz
Seliminannesi23 Asc-18 bende cok heyecanlıyım ocak annesiyim nasip olursa inşAllah aynen az kaldı son 32 gun hayırlısıyla yavrularımıza kavusalım inşAllah bebiş dogum pozısyonunu almış bakalım nezmn gelicekler🧡🌹🤲🏻
Asc-18 Seliminannesi23 bende salı günü gidicem bakalım inşallah benim kızda almıştır doğum pozisyonunu pek ümitli değilim ama hep yukarlarda geziyi 🤷♀️😊
1PrensAnnesi Asc-18 herşeyimiz tamam bir paşa eksik🧡ocak sonu olacak ama buda abisi gibi acele edip ocak ortası doğabilir 😍 heyecan panik tavan
Asc-18 1PrensAnnesi sağlıkla doğsunlar inşallah valla sanki benim kızda erken gelcek gibi yalancı sancılar şimdiden başladı 😊
Seliminannesi23 Asc-18 yukarlarda hareketleri hissediyorsan donmustur cnm bnm de oyle cunku onceden hep rahim çde hissederdim 34 den sonra yukarlarda 🤲🏻😍
Dilbersen Asc-18 Ya ben gecen hafta kontrole gittim herşey normal dedi, haftada 1 gidip nstye girmemi söyledi sizede böyle bisey dendi mi? Şuan 35in içindeyim bende Allah kısmet ederse ocak ortası gibi doğum bekleniyor.
Asc-18 Leylayunus o bendede var canım ya karaciğer enzimlerin yulselmistir yada gebelik kolestazi olabilir mutlaka bahset doktorunu önemli bi konu bu
ESMAARAS Leylayunus doktara gıt kasıntın varsa benım azcık oldu dıye gıttım tahlıl verdım doktoruna soyle
ESMAARAS Asc-18 hastane cantamız hazır beklıyoruz bırbırımıze dualar edelım :) dogumumuz kolay gecsın evladımız saglıkla gelsın ınsallah :)
Asc-18 ESMAARAS bizimde hazır evet allah hepimizin yardımcısı olsun sağ salim alalım kucagimiza meleklerimizi😊
Asc-18 ayseguler01 ben e bebekten bu ıslatılan mendillerden aldım canım etrafımdaki insanlarda memnun istersen ondan alabilirsin doğal
Asc-18 Dilbersen bende 35 gircem az kaldı kontrolden sonra her hafta 1 kere geleceksin dedi doktor nst ye baglicaklar galiba sancılarıma bakmak için büyük ihtimalle herkesin doktoru böyle soylemistr