• Doğum Hikayeleri
  • 36+5 Genel Anestezili Doğumum Minik Kızım Defne Hümaya Çok Şükür Kavuştumm

ESMAARAS gelisim geriliği var. Suyum da az 15 günde anca 170 grm almış birde hareketleri azaldı

ESMAARAS normal doğum istiyordum zaten öyle olmasını isterdim ☺️ Kızıma kavuşmayı yaşamak isterdim yani 😍

Girlpowerbabe doktorların fikirlerinde farklılıklar olabilir benim çok sancılarım vardı belimde göğüs kafesimde sırtımda 1 buçuk ay boyunca çektim bu ağrıları çocukta dönmeyince iyice korktuk ama çok şükür bir sıkıntı çekmedim canım

Semanurry en cok esinizi öpmek istemenize güldüm 🙈🤭 cok tatli cok da utanilasi durum. Hayirli olsun ve gecmis olsun canim benim . İlk etapta süt az gelebiliyor her doğumda . Peki o gelen süt bebiş için yeterli oluyor mu ? Sarilik ihtimaline karşı?? . Ayrica ne guzel cok sevindim demekki 36 gibi cigerler gelisiyor kuveze girmeden almissiniz Allahim korusun insaAllah 🐣🤍

melegegebe 3 tane düzenli çıktı 20 dk içinde ben grafikten pek anlamadım ama bağlı olduğum süre içinde 60-70-80-90-100 bile gördüm ama herhangi bi ağrı sancı hissim yoktu sadece kasılma🤷🏻‍♀️

Girlpowerbabe anladim canim . Benim 1 tanr cikti 20 40 arasiydi bana da sancin var diyor . Zaten o kasilmalar sanciymis canim ya çünkü nst sirasinda kasilma hissettm ve sanci cikti doktor da onun olduğunu söyledi ama ben bu kasilmalari 27 28 den beri zaten hissediyorum hatta 22 23 gibi ufaktan basladi

melegegebe ben 19-20 lerden beri hissediyorum🙈 ama düzenli çıkması sıkıntılıymış.. düzensiz ise korkmaya gerek yok zaten olması gerekiyor rahim kendini doğuma hazırlıyormuş.. 36. Haftayı da doldurursam ister gelsin ister gelmesin o saatten sonra şimdilik biraz daha dursun diye uğraşıyoruz🙈

melegegebe evet o öpme olayı ayrı bi vaka 😅😅😅 benimde az geldi sıkınca çok gelmedi ama bebeğim emdikçe geldi sarılığımız çıkmadı çok şükür 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Çok teşekkür ederim çok sağolun ❤️

melegegebe 35. Haftadayım ama kilosu boyu 1 hafta önden gidiyor.. :) 2-3 gündür çok aşırı hareket ediyor vuruyor çok canım acıyor aşağıya baskı yapıyor ne gündüz duruyor ne gece duruyor nasıl yapcam bilmiyorum dün gece yatakta gözümden yaş geldi hele aşağıya vuruşu sanki iğne batırıyorlarmış gibi çok fena😓

Girlpowerbabe ben de su saat itibariyle 35+6 oldum yani aslinda suan tam 36 haftalik olduk çok şükür 🤲🏻 insaAllah darisi sana . Allah 38leri de nasip eder hepimize saglikla insaAllah . Makat pozisyonunda mi bebek acaba 😣 benim makat pozisyondayken mahvederdi acitirdi canimi asagilara vurunca . Bas asagi pozisyona geldi geleli şükür sorunum yok anca yukarilari tepikliyor .

melegegebe 34 e kadar baş pozisyondu 35 te makata döndü tam normal doğum moduna girmişken fake attı resmen🤦🏻‍♀️ Doktorum egzersizler falan verdi ama onları da yapmaya tırsıyorum biraz erken doğum riskim vardı yumuşama da var en azından 1 hafta sonra başlayayım diye düşünüyorum🤷🏻‍♀️ Şu an ayakları karnımın en sol tarafında.. çok aşırı hareket ettiği için belki tekrar baş pozisyona dönmüştür bilemiyorum haftaya kontrolde göreceğiz artık😅

Girlpowerbabe ay yaramaza bak sen yaa 🤭🤭 durmus durmus 35te geri sekil degismis o daracik yerde ahaha yaramaz olacak annesi 🙈 ayy insaAllah duzelir de normal doğum olur . Benim kafa asagida ama cati darligindan mecbur sezeryan. Oyy bazen karnimi ayaklari ile itiyor sivri bir sekilde senin kasigini o sekil düşünemiyorum. 😣 Duzelir umarim canim . Bebeklerin kafasi yer cekiminden dolayi bas asagi pozisyona gelirmis daha agir oldugu icin . Duş falan alsan surekli düzelir belki

melegegebe koltuğun üstüne çıkıp ellerimi yere basıp kafa üstü falan durmam gerekiyor 🤪 hele su 1 haftayı da geçireyim de dönmezse deneyeceğim 🤣

Semanurry bebeğin kaç kilo doğdu ve kuveze aldilarmi benimde 36 da doğum var şeker ve kasılmalar yüzünden korkuyorum kuveze alırlar diye