• Doğum Hikayeleri
  • 36+5 Genel Anestezili Doğumum Minik Kızım Defne Hümaya Çok Şükür Kavuştumm

Semanurry Allah uzun sağlıklı ömürler versin miniğe 🙏🏼 Benim de geçen hafta nst de sancılarım çıktı ben sadece kasılma hissediyordum bebeğim baş geliş pozisyondaydı nidicard ile sancı ve kasılma durdu ama şimdi 35. Haftaya gireceğim benim de bebeğim ters döndü makat geliş şu anda.. kasılmalar devam ederse bu kadar erken mi alıyorlar bebeği🙄

Semanurry rabbim sağlıklı bir şekilde büyütmenizi nasip etsin hayırlı imanlı bir evlat olsun inş.Kaç kilo doğdu acaba kızınız bir de küveze alındı mı benim de erken doğum riskim var 36.haftamıza giricez bebek çok aşağıda olduğu için doktorum cuma nts de bakacak sancım olursa hemen alacak bebeği

ESMAARAS canım sadece hastanede ilk günler ağrın oluyor ben kendimce ameliyat tarzı şeylerden aşırı korktuğum için kötü gelmişti ama bebeğinizi görünce kucağınıza alınca buda ne ki diyosunuz 😍

2prensesannesi__ canım biz 2685 ti doğum sonrası kilosu boyuda 49 cm baş çevresi 33 cmdi küveze almadılar her şey yolundaydı bol dua et sen 🤲🏻

Ebrugur2019 canım biz 2685 ti doğum sonrası kilosu boyuda 49 cm baş çevresi 33 cmdi küveze almadılar her şey yolundaydı bol dua et sen 🤲🏻

ESMAARAS gelisim geriliği var. Suyum da az 15 günde anca 170 grm almış birde hareketleri azaldı

ESMAARAS normal doğum istiyordum zaten öyle olmasını isterdim ☺️ Kızıma kavuşmayı yaşamak isterdim yani 😍

Girlpowerbabe doktorların fikirlerinde farklılıklar olabilir benim çok sancılarım vardı belimde göğüs kafesimde sırtımda 1 buçuk ay boyunca çektim bu ağrıları çocukta dönmeyince iyice korktuk ama çok şükür bir sıkıntı çekmedim canım

Semanurry en cok esinizi öpmek istemenize güldüm 🙈🤭 cok tatli cok da utanilasi durum. Hayirli olsun ve gecmis olsun canim benim . İlk etapta süt az gelebiliyor her doğumda . Peki o gelen süt bebiş için yeterli oluyor mu ? Sarilik ihtimaline karşı?? . Ayrica ne guzel cok sevindim demekki 36 gibi cigerler gelisiyor kuveze girmeden almissiniz Allahim korusun insaAllah 🐣🤍

melegegebe 3 tane düzenli çıktı 20 dk içinde ben grafikten pek anlamadım ama bağlı olduğum süre içinde 60-70-80-90-100 bile gördüm ama herhangi bi ağrı sancı hissim yoktu sadece kasılma🤷🏻‍♀️

Girlpowerbabe anladim canim . Benim 1 tanr cikti 20 40 arasiydi bana da sancin var diyor . Zaten o kasilmalar sanciymis canim ya çünkü nst sirasinda kasilma hissettm ve sanci cikti doktor da onun olduğunu söyledi ama ben bu kasilmalari 27 28 den beri zaten hissediyorum hatta 22 23 gibi ufaktan basladi

melegegebe ben 19-20 lerden beri hissediyorum🙈 ama düzenli çıkması sıkıntılıymış.. düzensiz ise korkmaya gerek yok zaten olması gerekiyor rahim kendini doğuma hazırlıyormuş.. 36. Haftayı da doldurursam ister gelsin ister gelmesin o saatten sonra şimdilik biraz daha dursun diye uğraşıyoruz🙈