• Doğum Hikayeleri
  • 36+5 Genel Anestezili Doğumum Minik Kızım Defne Hümaya Çok Şükür Kavuştumm

Arkadaşlar merhaba bugün 1 haftalık olduk☺️01/12/2020 Salı günü 12:39’da kızımı çok şükür kucağıma aldım 🤲🏻Şimdi gelelim neden erken doğduğuna ;Son 1 aydır sürekli sırtımda belimde göğüs kafesimde çok ağrılarım oluyordu ben normaldir diye düşünürken doktoruma kontrole gittiğimde kızım tersti kafası yukarıda ayaklar aşağıdaydı ve benim nst de sancılarımda çıkmıştı.(Sonrasında doktorum hazırlıklı gitmemizi söylemişti zaten eşyalar yanımdaydı)Bu kasılmalar bebek için çok risk içeride sıkışıyor bu sıkışmalar kasılmalar ile kaka yapma ihtimali çok büyük zorunlu sezeryan olarak bugün yatış olacak dedi.Sezeryan doğum hiç istemiyordum.Bıçak altına yatmak hep daha korkutmuştur beni.Ama demekki hayırlısı bu diyip kendime moral verdim.Odaya çıkarıldım hazırlandım 1 saat sonrasında doğuma aldılar. Ameliyathaneye götürdüler ama ben ağlıyorum çok titriyorum ilk defa öyle bir yerdeydim.Doktorum geldi iyi uykular korkma dedi ve tık diye uykuya dalmışım.Uykudan çok zor uyanmıştım.Karnımda efsane bi ağrı hissediyordum sadece.Daha sonrasında çok konuşmuşum ama hep kızım nerde küvezemi aldılar yoksa bana yalan söylemeyin defne hüma nerde diyip durmuşum eşimi istemişim onu öpmek istemişim falan😅Anneminde eşiminde elimi tutmasını istemişim odaya çıkarıldım ağrı kesici yaptılar.Vee sonunda kendime gelmiştim🤲🏻Kızım odaya geldi çok acıkmış ağlıyordu hemen kucakladım emzirdim,dünyadaki en değerli şey meğer evlatmış o an anladım eşsiz bir his tarifsiz bir hismiş.Hastanede 2 gece kaldık neyseki onunda benimde tahlillerimiz temiz çıkmıştı.2 günün ardından taburcu edildik.Şimdi ise o uyuyor bende hikayemi buraya yazıyorum.Çok alıştık kızımla birbirimize.Siz siz olun kafanızda 2. İhtimali de düşünün o an psikolojik olarak etkilenebiliyorsunuz nasıl doğum yaparsanız yapın siz meleksiniz ve herşeyden önce annesiniz.Ve ne olursa olsun anne sütü vermeye çalışın ben canım yansa da ısrarla verdim çünkü şuan çok şükür her şey de yolunda.Sormak istediğiniz bir şey olursa yorumlarda konuşalım😊Vee hakkınızı helal edin zamanınızı aldık🥰

Semanurry Allah uzun sağlıklı ömürler versin miniğe 🙏🏼 Benim de geçen hafta nst de sancılarım çıktı ben sadece kasılma hissediyordum bebeğim baş geliş pozisyondaydı nidicard ile sancı ve kasılma durdu ama şimdi 35. Haftaya gireceğim benim de bebeğim ters döndü makat geliş şu anda.. kasılmalar devam ederse bu kadar erken mi alıyorlar bebeği🙄

Semanurry rabbim sağlıklı bir şekilde büyütmenizi nasip etsin hayırlı imanlı bir evlat olsun inş.Kaç kilo doğdu acaba kızınız bir de küveze alındı mı benim de erken doğum riskim var 36.haftamıza giricez bebek çok aşağıda olduğu için doktorum cuma nts de bakacak sancım olursa hemen alacak bebeği

ESMAARAS canım sadece hastanede ilk günler ağrın oluyor ben kendimce ameliyat tarzı şeylerden aşırı korktuğum için kötü gelmişti ama bebeğinizi görünce kucağınıza alınca buda ne ki diyosunuz 😍

2prensesannesi__ canım biz 2685 ti doğum sonrası kilosu boyuda 49 cm baş çevresi 33 cmdi küveze almadılar her şey yolundaydı bol dua et sen 🤲🏻

Ebrugur2019 canım biz 2685 ti doğum sonrası kilosu boyuda 49 cm baş çevresi 33 cmdi küveze almadılar her şey yolundaydı bol dua et sen 🤲🏻

ESMAARAS gelisim geriliği var. Suyum da az 15 günde anca 170 grm almış birde hareketleri azaldı

ESMAARAS normal doğum istiyordum zaten öyle olmasını isterdim ☺️ Kızıma kavuşmayı yaşamak isterdim yani 😍

Girlpowerbabe doktorların fikirlerinde farklılıklar olabilir benim çok sancılarım vardı belimde göğüs kafesimde sırtımda 1 buçuk ay boyunca çektim bu ağrıları çocukta dönmeyince iyice korktuk ama çok şükür bir sıkıntı çekmedim canım

Semanurry en cok esinizi öpmek istemenize güldüm 🙈🤭 cok tatli cok da utanilasi durum. Hayirli olsun ve gecmis olsun canim benim . İlk etapta süt az gelebiliyor her doğumda . Peki o gelen süt bebiş için yeterli oluyor mu ? Sarilik ihtimaline karşı?? . Ayrica ne guzel cok sevindim demekki 36 gibi cigerler gelisiyor kuveze girmeden almissiniz Allahim korusun insaAllah 🐣🤍

melegegebe 3 tane düzenli çıktı 20 dk içinde ben grafikten pek anlamadım ama bağlı olduğum süre içinde 60-70-80-90-100 bile gördüm ama herhangi bi ağrı sancı hissim yoktu sadece kasılma🤷🏻‍♀️

Girlpowerbabe anladim canim . Benim 1 tanr cikti 20 40 arasiydi bana da sancin var diyor . Zaten o kasilmalar sanciymis canim ya çünkü nst sirasinda kasilma hissettm ve sanci cikti doktor da onun olduğunu söyledi ama ben bu kasilmalari 27 28 den beri zaten hissediyorum hatta 22 23 gibi ufaktan basladi