Kbrklnc Tabiki bakarlar.sabahtan saglik ocağına git daha rahat ertesi günü de sabah çıkar sonuç.

Basakgul hamılelık testi degıl benımkı canım sorun varmı yokmu dıye baktırmak ıstıyorum

Kbrklnc 1 ay daha bekle o zaman simdiye kadar hic hormon tahlili yaptırdın mı ? Esin askeri personel mi canım. Kendin gitme ikmanin varsa kendin git alışırsın hem . 9unda olursan esin 8inde gelirse 8 9 10 evde olmuyor mu

afrasil evet askerı personel canım evde oluyor da canım 2 gun gecıkıyo normalde gecıkırse dıye bırde randevu zor bulunuyo artık 8ne buldum aldım ıkımız ıcınde evlendıkten 5 6 ay sonra yaptırdım hormanların gayet ıyı ılac yazmama gerek yok bıle demıstı hastalıgımın 3gunu ordan ızın verseler esım gotururde ızınde vermıyolar burayı bılmıyorum canım esımle gıdecem ılk defa hastaneye

Kbrklnc neredesiniz canım benim esimde askeri personel tahmin ettim ondan sordum . Olmadı bidahaki aya denk getirirsin canım esinle esin için git hemde diger ay izin alamazsa veya adetin gecikirse sen gidersin

afrasil hatay yayladağındayım canım ama burda olmadığı ıcın antakyaya gıtmemız gerek

Kbrklnc anladım canım kan bu sekilde oluyor olmazsa normal muayene olursun esinde tahlil verir bidahaki ay denk getirmeye çalışırsın yada gidiş kolay ise kendin gidersjn

hilal90 merhaba bende gitmeyi düşünüyorum aç karnına mı yapılıyor bu hormon testleri acaba

sutlaacc Bende verdim ama aç karnına gittiğim için doktorada birşey sormadım açıkcası bence aç karnına gitmenizde fayda var

Kbrklnc ben yumurta takibi yaptirdiktan sonra eger bu ay olmazsa adetinin 2.ci gunu gel demisti doktorum gerek kalmadi cok sukur rabbim sanada nasip etsin en kisa zamanda ☺️🤲🏻

Mom092 inşallah canımm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

Kbrklnc 2 . Gu u gidin ayni zamanda sogan kuru yapim adet biter bitmwz 15 gun

Beety26 sogan kürü kidtlerı goturuyo dıye bılıyorum ama gıtme ımkanım olsa keske canım :)

sutlaacc hormon testlerinde açlık önemli değil ama genel kan durumuna da baktırırım diyorsanız aç karna gidersiniz